Slavenības
2021. gada 17. novembris, 15:16

"Viņiem visiem vajadzētu būt cietumā, ieskaitot manu baznīcā ejošo māti" - Britnija Spīrsa vairs neklusē par gadiem aizbildniecībā

Jauns.lv

Popzvaigzne Britnija Spīrsa sociālajā vietnē "Instagram" pastāstījusi, cik ļoti priecīga viņa ir pēc tiesas lēmuma izbeigt aizbildniecību, kas ilgusi 13 gadu. Dziedātāja atklāj, ka ir laimīga rokās atkal turēt mašīnas atslēgas un kredītkarti.

Zināms, ka Britnijas Spīrsas tēvs bija kontrolējis viņas karjeru un privāto dzīvi kopš 2008. gada. Pagājušajā piektdienā Losandželosas tiesnese Brenda Penija izbeidza aizbildniecību, kurā popmūzikas zvaigzne bija atradusies 13 gadus, atdodot viņai kontroli pār savu privāto dzīvi, karjeru un 60 miljonus ASV dolāru vērtu mantu.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Sirsnīgā "Instagram" videoklipā Spīrsa deva mājienu, ka gatavojas sniegt interviju Oprai Vinfrijai, kā arī pateicās saviem faniem, kuri "izglābuši viņas dzīvību".

"Esmu bijusi aizbildniecībā 13 gadu. Tas ir tiešām ilgs laiks, atrodoties situācijā, kurā tu nevēlies būt. Es esmu pateicīga par katru dienu un to, ka varu turēt savas mašīnas atslēgas, to, ka varu būt neatkarīga un justies kā sieviete, par to, ka man ir bankas karte un es pirmo reizi redzu skaidru naudu, un varu nopirkt sveces," sacīja dziedātāja, norādot, ka tie ir šķietami sīkumi, kas tomēr veicinājuši milzu izmaiņas.

39 gadus vecā dziedātāja sacīja, ka nav šeit, lai tēlotu upuri, bet drīzāk ir "personu ar reāliem veselības traucējumiem un reālām slimībām aizstāve". 

"Es esmu ļoti spēcīga sieviete un varu tikai iedomāties, ko šī sistēma ir nodarījusi šiem cilvēkiem," viņa sacīja. "Cerams, ka mans stāsts atstās iespaidu un ieviesīs izmaiņas korumpētajā sistēmā." 

Tāpat viņa pateicās saviem faniem, kuri vērsuši uzmanību uz problemātiskajā situācijā nokļuvušo popzvaigzni: "Es domāju, ka jūs man simtprocentīgi izglābāt dzīvību."

Video parakstā Spīrsa atsaukusies arī uz savu ģimeni, sakot, ka viņa joprojām nespēj izdzēst no prāta to, ko aizbildniecības laikā viņai nodarījuši tuvinieki. "Tas bija demoralizējoši un pazemojoši!" viņa raksta.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

"Es pat nepieminēšu visas sliktās lietas, ko viņi man nodarīja, un par ko viņiem visiem vajadzētu būt cietumā... Jā, ieskaitot manu baznīcā ejošo māti!" norāda popzvaigzne, atsaucoties uz savu 66 gadus veco māti Linnu. "Esmu pieradusi sargāt savu ģimeni un turēt muti ciet, bet ne šoreiz."

Kādā citā nesenā ierakstā Britnija Spīrsa norāda, ka domā par vēl vienu mazuli. Zināms, ka dziedātājai ir divi dēli no bijušā vīra Kevina Federlaina.

Septembrī dziedātāja paziņoja arī par saderināšanos ar savu mīļoti vīrieti Semu Asghari. Abi ir kopā četrus gadus.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29