Slavenības
2021. gada 4. oktobris, 13:55

"Es tevi pašu nolikšu pie miskastes!" - Kambalu pāris atkal kašķējas par mēbeļu izvēli

Jauns.lv

Kā tiek rādīts telekanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra", Olga un Kaspars Kambalas pēc kāzām vēl aizvien turpina iekārtot savu jauno mājas izmēra dzīvokli Rīgas klusajā centrā - sievai radusies lieliska ideja kādā dienā aizbraukt uz galvaspilsētā populāru lietotu mēbeļu veikalu.

Lai gan Kambalam ir ļoti daudz draugu, kas pērk gan mēbeles, gan drēbes lietotu preču veikalos, izrādās, ka personīgi viņam tas galīgi neiet pie sirds. Abu viedokļu nesakritība un strīds par mīļotās gaumi atkal noveda pat līdz tam, ka Olga apraudas.

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon
12

Sportista mīļotā bija noskatījusi lietotu leoparda raksta dīvānu, taču Kaspars uzskatīja, ka tādu var nolikt tikai pagalmā pie miskastēm. "Es tevi pašu nolikšu pie miskastes. Visu dienu ņirgājies par mani. Un es nepārprotu, tu baigi agresīvs esi. Vispār aiziešu un nopirkšu krēslus ar flamingo un priecāšos!" izteicās blondīne. "Viņam ir draugi, kuri ir kruti bohēmisti, "underground" hipsteri, kuri iet iepirkties šādos veikalos, plus vēl drēbes pērk "vintage" "Humana". Un tad pēkšņi Kaspars, kurš man tā viņus slavē, sauc mani par lauķeni un nievājoši izsakās par bohēmisku "vintage" mēbeļu veikalu. Es biju pārsteigta," stāsta Olga.

Olga Kambala gatavojas fitnesa čempionātam

Olga Kambala 2021. gada pavasarī gatavojas fitnesa čempionātam.

gallery icon
15

"Nu, protams, ka prikolīgs dīvāns, bet jums, meitenēm, atliek tikai ieraudzīt, ka kaut kas ir foršs vai uz atlaidēm, bet es atkal skatos konceptuāli - kāda ir tā kopējā bilde, kuru tu vēlies panākt," skaidroja Kaspars, vēlāk mēģinot izpirkt savu vainu, uzaicinot sieviņu ēst austeres, kaut arī pašam esot alerģija.

Kaspars Kambala boksa ringā atgriežas ar uzvaru

Nesen profesionālo basketbolista karjeru noslēgušais Kaspars Kambala 40 gadu vecumā atgriezās boksa ringā. Viņš savā cīņā "LNK Fight Night 11" ...

gallery icon
185