Slavenības
2021. gada 7. septembris, 05:50

Vai drīz gaidāmas kāzas? Britnijas Spīrsas mīļotais vīrietis veikalā izvēlas gredzenu

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas mīļotais puisis Sems Asghari atpazīts vienā no juvelierizstrādājumu veikaliem Beverlihilsā, izvēloties gredzenu. Par to ziņo izdevums “Vanity Fair”.

27 gadus vecais Sems Asghari rūpīgi aplūkojis vitrīnas ar gredzeniem un pat lūdzis pārdevējai parādīt vairākus juvelierizstrādājumu modeļus ar briljantiem.

Dziedātājas Britnijas Spīrsas un fitnesa trenera Sema Asghari romāns ilgst jau vairākus gadus. Tieši Sems pamudināja popzvaigzni uzsākt juridisku cīņu ar tēvu par iespēju atbrīvoties no viņa kā tiesas ieceltā aizbildņa. Šī aizbildnība ieilgusi jau 13 gadu garumā.

Tiesa Džeimiju Spīrsu iecēla par meitas oficiālo aizbildni 2008. gadā, pēc tam, kad dziedātāja bija pārcietusi nervu sabrukumu un slimnīcā ārstējusi kā garīgo veselību, tā atkarību no apreibinošajām vielām.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon
19

Pirms dažām dienām Britnija savos sociālajos tīklos publiskojusi kārtējo fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar mīļoto. Viņa to parakstījusi sekojoši: “Nepietiek tikai ar to, ka šis smukais puisis bija ar mani pašos grūtākajos un labākajos manas dzīves gados, viņš piedevām ir arī izcili labs pavārs!”

Sems Asghari un Britnija Spīrsa iepazinās viņas klipa “Slumber Party” uzņemšanas laikā. Pēc tam, kad abiem radās jūtas vienam pret otru un izveidojās nopietnas attiecības, viņi ne reizi vien publiski atzinuši, ka ir gatavi laulībai un bērniem.

Pagaidām viņiem neizdodas īstenot šo plānu, jo Britnija aizvien ir sava tēva aizbildniecībā. Džeimijs pārvalda ne tikai meitas īpašumus un finanses, bet arī kontrolē viņas privāto dzīvi.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Atgādināsim, ka šovasar tiesas sēdē, kurā Britnija kārtējo reizi lūdza atstādināt tēvu no pienākumiem, viņa pirmo reizi publiski komentēja aizbildniecību. Tiesā dziedātāja pastāstīja, ka pašreizējā vienošanās paredz viņai lietot kontracepcijas līdzekļus, kā arī liedz salaulāties ar viņas draugu Semu Asghari. Viņa šo gadu laikā esot arīdzan sazāļota un spiesta uzstāties pret pašas gribu.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon
12