foto: no privātā arhīva
Kāds izmisīgi vēlas, lai daudzi runātu par Samantu Tīnu. Kāpēc?
Sociālos tīklos dziedātāja Samanta Tīna publicē vairākas fotogrāfijas no ceļojuma Melnkalnē.
Slavenības
2021. gada 7. septembris, 06:16

Kāds izmisīgi vēlas, lai daudzi runātu par Samantu Tīnu. Kāpēc?

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Samanta Tīna ir personība, kurai patīk sabiedrības uzmanība. To viņa apliecinājusi ar spožām izpausmēm sociālos tīklos un nemitīgi veidoto mainīgo ārējo tēlu gan dzīvē, gan uz skatuves. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", nu uzradies arī “labvēlis”, kurš presei iesūta anonīmas e-pasta vēstules, kurās aprakstītas versijas par Samantas Tīnas personiskās dzīves gaitām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pagājušajā gadā Samanta Tīna apstiprināja, ka ir pašķīrusies no sava dzīvesbiedra Naura Liepiņa. Rudenī žurnālam "Kas Jauns" viņa stāstīja, ka nolēmuši iet katrs savu ceļu. “Jā, esam pašķīrušies. Taču šobrīd strādājam pie savām attiecībām, regulāri satiekamies,” uzsvēra viņa. Tāpat Tīna ziņoja, ka neesot ieinteresēta randiņos, jo turpina strādāt pie attiecību stiprināšanas ar savu ilggadējo draugu, taču vienlaikus uzsverot, ka ir brīvas sievietes statusā. Pāri pirms tam vienoja romantiskas attiecības aptuveni sešus gadus. Šo gadu Tīna veltīja savai mūziķes karjerai, un kā augstāko sasniegumu var minēt nokļūšanu uz lielās Eirovīzijas skatuves Roterdamā.

Kā Samanta Tīna uzņēma Eirovīzijas dziesmas videoklipu

gallery icon
182

Iesūta vēstuli par Samantas iespējamo sirdsāķīti

Presē izsūtītā informācija par dziedātājas gaitām kādā koncertā Liepājā liecina par kādu ieinteresēto, kas vēlas, lai par Tīnu un viņas dzīves gaitām kāds klačotos arī publiski.

“Tajā nedēļas nogalē viesojos Liepājā. Apmeklēju rokgrupas "Indygo" koncertu Fonteinam piederošā izklaides vietā "Gypsy camp". Lielisks koncerts. Vakara gaitā šo vietu ar savu klātbūtni pagodināja Samanta Tīna, kura izskatījās kā septītajās debesīs, pavadot laiku kopā ar rokgrupas "Indygo" bundzinieku. Izskatījās, ka šī nav pirmā abu pušu un kompāniju tikšanās. Samantai arī bija bijis koncerts Liepājā uz plosta, un izskatījās, ka abas kompānijas ir sarunājušas tikties tieši šeit, prom no lielu pūļu acīm. Pret rītu abas kompānijas nozuda rokgrupas backstage. Vai Samantai ir jauns sirdsāķītis tik īsu laiku pēc šķiršanās vai tikai aizraušanās ar sliktajiem puišiem?” raksta anonīms labvēlis, kas savai e-pasta vēstulei bija pievienojis fotogrāfiju.

Savukārt Samanta Tīna, reaģējot uz šo visu, teica: “Jūs nopietni? Tie cilvēki taču nav normāli. Man nav ne mazākās nojausmas, kas tas ir par cilvēku. Es biju kopā ar savām bekvokālistēm. Atrados līdz pieciem sešiem rītā šajā pasākumā un bildējos ar visiem pēc kārtas. Es pati nemaz nezināju, ka ir tāda grupa "Indygo". Tagad šis puisis, ar kuru nobildējos, būs slavens cilvēks? Tikpat labi jums var iesūtīt vēl ašpadsmit bildes ar citiem cilvēkiem, un tad man ar visiem, ar kuriem nobildējos, ir attiecības? Man darīt nav ko?”

Iesūta vēstuli par Samantas Tīnas kopīgo ceļojumu ar bijušo

Pēc nedēļas tapa jauna anonīma vēstule par Samantas Tīnas gaitām, kurā minēts, ka viņa devusies ceļojumā uz Melnkalni, kurā visdrīzāk atpūšas kopā ar šķirto draugu Nauri Liepiņu.

“Ekskluzīvi! Samanta Tīna maldina savus fanus ar attiecību statusu. Atkal ir kopā ar savu ex draugu – Nauri Liepiņu. Tikko vēl izteicās publiski, ka ne ar vienu nav romantiski saistīta. Kopā atpūšas Melnkalnē, Budvā, lai arī Samanta Tīna savos socierakstos informē, ka ir viena, gulēs lielajā gultā viena. Informācija, foto un videomateriāli pielikumā.”

foto: no "Instagram"
Vērīgākie sekotāji dziedātājas Samantas Tīnas gaitām sociālos tīklos norādījuši, ka fotogrāfijā, kurā Nauris pozē peldbaseinā, viņa saulesbrillēs, iespējams, redzams Samantas Tīnas atspulgs.

Savukārt pati Samanta par būšanu kopā ceļojumā ar bijušo draugu Nauri atbildēja ne apstiprinoši, ne noliedzoši: “Ar ko un kur es esmu, tā ir mana privātā darīšana.”

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon
100
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās