foto: Rachpoot/MEGA / Vida Press
Britnijas Spīrsas tēvs cenšas no meitas izspiest divus miljonus dolāru apmaiņā pret brīvību
Britnija Spīrsa ar tēvu.
Slavenības
2021. gada 5. septembris, 07:05

Britnijas Spīrsas tēvs cenšas no meitas izspiest divus miljonus dolāru apmaiņā pret brīvību

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas advokāts Metjū Rozengarts apsūdz dziedātājas tēvu centienos “izspiest” no meitas divus miljonus dolāru apmaiņā pret viņa atteikšanos no aizbildņa pienākumiem.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Metjū Rozengarts paziņojis, ka Džeimijs Spīrss prasa meitai samaksāt viņa advokātiem 1,3 miljonus dolāru, aptuveni 500 000 dolāru viņa vadītajai menedžmenta kompānijai un vēl divus miljonus dolāru personīgi viņam pašam. Par šādu pavērsienu skandalozajā tiesas prāvā informē izdevums “Variety”.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon
19

Advokāts, kuru Britnija pieņēma darbā šā gada jūlijā, mērķtiecīgi cenšas panākt savas klientes atbrīvošanu no tēva aizbildniecības un popzvaigznes finanšu kontrolēšanas. Metjū Rozengarts norādījis, ka 29. septembrī paredzēta nākamā tiesas sēde, kurā tiesnesis varētu Spīrsu oficiāli atbrīvot no aizbildņa pienākumu pildīšanas. “Britnija Spīrsa nepakļausies izspiešanai,” strikti norādījis viņas advokāts, kurš īsā laikā esot savā amatā jau panācis ļoti daudz. Atgādināsim, ka pirms mēneša Džeimijs Spīrs sniedza paziņojumu, ka ir gatavs brīvprātīgi atkāpties, tikai lika skaidri noprast, ka dziedātājai tas par labu nenāks.

Britnija Spīrsa pludmalē 2021. gada jūnija nogalē

gallery icon
5

Šovasar tiesas sēdē, kurā Britnija kārtējo reizi lūdza atstādināt tēvu no pienākumiem, viņa pirmo reizi publiski komentēja aizbildniecību.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Tiesā dziedātāja pastāstīja, ka pašreizējā vienošanās paredz viņai lietot kontracepcijas līdzekļus, kā arī liedz salaulāties ar viņas draugu Semu Asghari. Viņa šo gadu laikā esot sazāļota un spiesta uzstāties pret savu gribu.

Britnijas Spīrsas uzstāšanās festivālā Lasvegasā

gallery icon
13

Šā gada jūlijā Britnija pieņēma darbā jaunu advokātu. Metjū Rozengarts jau trīs nedēļu laikā guva vērā ņemamus panākumus savas klientes interešu vārdā. Augusta sākumā viņš pieprasīja Džeimija Spīrsa “tūlītēju atstādināšanu” no aizbildņa pienākumiem.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

Dziedātājas juridiskā komanda norādīja, ka ikkatra diena, ko viņa pavada Džeimija aizbildniecībā, ir kā “kaitējums Britnijas Spīrsas garīgajai veselībai, no kura iespējams izvairīties”.

“Spīrsas kundzes emocionālajai veselībai un labklājībai ir jābūt vissvarīgākajam aspektam,” norādīja pārstāvji, piebilstot, ka tēva atcelšana no aizbildņa pienākumiem šobrīd ir “kritiski svarīga”.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29

Dokumentos pausts, ka visas ieinteresētās puses redz - Spīrsa kunga aizbildniecība ir pretrunā ar Britnijas interesēm, veselību un labklājību.

Rozengarts norādīja, ka aizbildņa atcelšanai ir daudz “likumīgu un pārliecinošu iemeslu”: “Ir pienācis laiks beigt Spīrsa kunga valdīšanu.”

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Advokāts arīdzan brīdināja 69 gadus veco Džeimiju Spīrsu, ka viņam draud lielas juridiskas izmaksas, ja viņš turpinās ignorēt meitas prasības un neatkāpsies no aizbildņa pienākumiem.

12. augustā Džeimijs Spīrss iesniedza Losandželosas Augstākajā tiesā savu atbildi uz dziedātāja lūgumu par viņa atstādināšanu, paziņojot par lēmumu atkāpties. Viņš sacīja, ka sadarbosies ar tiesu pārejas posmā, taču neprecizēja laiku, kad varētu atkāpties no amata.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Britnijas tēva iesniegumā teikts, ka viņam ir jāpabeidz iesāktas lietas, pirms viņš var nodot vadības grožus. “Kad šie jautājumi tiks atrisināti, Spīrsa kungs varēs atkāpties,” bija norādīts tiesas dokumentos. “Bet nav steidzamu apstākļu, kas attaisnotu Spīrsa kunga tūlītēju atstādināšanu.”

Spīrsa advokāts kā atkāpšanās iemeslu minēja sava klienta “publisko cīņu ar meitu”, taču tajā pašā laikā norādīja, ka “nav faktiska iemesla viņu atstādināt vai atsaukt no amata”.