Slavenības
2021. gada 29. augusts, 07:28

“Iztrakojusies”: nav šaubu, ka Džolijas un Pita meita vairs nevēlas kļūt par zēnu

Jauns.lv

Andželinas Džolijas un Breda Pita meitas Šilo jaunākās fotogrāfijas iepriecinājušas bijušā Holivudas aktieru pāra fanus. Zināms, ka Šilo jau no bērnības uztvērusi sevi kā zēnu un pat pieprasījusi vecākiem sevi saukt par Džonu. Klīda runas, ka tiklīdz meitene sasniegs pilngadību, viņa varētu mainīt dzimumu arī ķirurģiski. Tolaik daudzi kritizēja Džoliju un Pitu, ka viņi nepareizi audzinājuši meitu. Taču bija mediķi, kas norādīja, ka pusaudzes gados Šilo varētu kļūt sievišķīgāka.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Paparaci uzņemtās jaunākās fotogrāfijas likušas daļai satraukto fanu atviegloti uzelpot. Pēdējā gada laikā fotogrāfijās nepārprotami redzams, ka Šilo kļuvusi sievišķīgāka. Arī jaunākie attēli leicīna, ka “zēna periods” tīnei varētu tomēr būt aiz muguras. Spriežot pēc fotogrāfijām, domas par dzimuma maiņu Šilo ir atmetusi un kļūst aizvien sievišķīgāka. Fotogrāfi iemūžinājuši brīdi, kad audzēkne pamet deju nodarbību. Šilo bija ģērbusies melnos šortos un jakā ar kapuci, un uz pleca nesa mugursomu. Jaunā dāma ir izaudzējusi garus matus un bija saņēmusi tos mezglā pakausī.

Nedaudz vēlāk paparaci novērojuši, ka Šilo kopā ar māsām Zaharu un Vivjenu satiek savu slaveno mammu Andželinu Džoliju iznākam no slimnīcas. Plašākai sabiedrībai neatklātu iemeslu dēļ aktrise Burbankas slimnīcā Kalifornijā pavadījusi sešas stundas.

“Iztrakojusies”, “Visbeidzot kaut ko ir sapratusi”, “Varbūt tomēr Džolija nemaz nav tik slikta māte”, – komentējuši fani.

Andželinas Džolijas meita Šilo deju studijā Losandželosā

gallery icon
4

Andželinas Džolijas meitai Šilo rozā kedas!

gallery icon
17

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon
19

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Džolijas meita Šilo ģērbjas kā puika

gallery icon
26