Trakā pasaule
2021. gada 23. augusts, 09:10

Šovu zvaigzne Magone ķērusies pie papildus rūpala - iepriecina fanus ar personalizētiem sveicieniem

Jauns.lv

"Dzīve laukos ir sarežģīta. Viens variants, kā iegūt kādu papildus iztiku, ir iešana mežā lasīt ogas vai sēnes. Es pa vasaru esmu piepelnījusies arī ar sveicieniem, kas arī papildina budžetu – kaut vai mazliet, bet tomēr. Jo kā saka – reizēm arī maz ir daudz," saka šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene. Viņa sākusi fanus iepriecināt ar personalizētiem sveicieniem, bet vai tā izdodas arī ko nopelnīt?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Sveicieni ir labs atbalsts, un īstenībā diezgan daudz cilvēkiem ir vajadzības un dažādi dzīves notikumi – dzimšanas dienas, vārda dienas, kas ir tādas standarta lietas. Bet ir arī kāzas, kādi jubilejas godi, kam cilvēki prasa uzrakstīt kādu apsveikumu,” nosaka Magone, piebilstot: “Tas, protams, kaut ko arī maksā – ne daudz, bet tā, lai viņi priecīgi un man kabatā kaut kas. Nu, tā mēs dzīvojam.”

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon
64

Tāpat viņa pastāsta, ka lauku steidzīgajā ritmā papildus rūpals nemaz nav tik vienkārši īstenojums. Turklāt katram video ierakstam Magone gatavojas jo īpaši – gan piemeklējot tērpu, gan īstos vārdus konkrētajam cilvēkam, kurš sveicienu saņems. Dzejniece arī atklāti saka, ka tas viss tiek darīts konkrēta mērķa vārdā – lai nopelnītu mājas jumtam.