Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon
19
Slavenības
2021. gada 17. augusts, 20:02

Britnija Spīrsa paskaidro, kāpēc publicē bildītes, kurās ir puskaila

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa pirmdien publiskojusi virkni fotogrāfiju, kurās redzama puskaila un paskaidrojusi, kāpēc pēdējā laikā viņai tik ļoti patīk izģērbties kameras priekšā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirms pāris nedēļām Britnija Spīrsa savā “Instagram” kontā ievietoja dažu sekunžu garu video, kurā redzama džinsa mini šortiņos un bez krūštura, savus sievišķos dotumus piesedzot ar plaukstām. Savukārt šo pirmdien dziedātāja savā blogā ievietojusi veselu virkni fotogrāfiju, kurās redzama puskaila. Viņa līdzās publicējusi visnotaļ plašu paskaidrojumu, kāpēc fani pēdējā laikā redz tik daudz no viņas.

Britnijas “Instagram” bloga saturs pēdējos mēnešos ir tik vaļsirdīgs, kā nekad agrāk. Tur netrūkst pikantu bildīšu un garu aprakstu, kas attiecas uz viņas gadiem ilgo cīņu ar tēvu par aizbildniecības pārtraukšanu.

Pirmdien (otrdien pēc Eiropas laika) Britnija publiskojusi pusduci fotogrāfiju, kurām iepozējusi bez krūštura. Viņa ir ģērbusies vien miniatūrās bikini biksītēs un līdz celim garos sarkanos zābakos. Attēliem pievienotajā komentārā divu dēlu māmiņa raksta: “Nē, draugi… Es neesmu nedēļas laikā veikusi krūšu [palielināšanas] operāciju… un neesmu stāvoklī… man šajās fotogrāfijās ir krūtis, jo es kāri tiesāju ēdienu.”

Britnija Spīrsa pludmalē 2021. gada jūnija nogalē

gallery icon
5

Britnija raksta, ka vēlas, lai fani saprastu viņas domas par atkailinātas miesas izrādīšanu. Popzvaigzne  norāda, ka agrāk šovos uz skatuves bieži atkailinājusies, bet vēlāk jutusies sarūgtināta, kad redzējusi, kā izskatās fotogrāfijās.

Britnijas Spīrsas šovs Lasvegasā „Piece of Me”

gallery icon
22

“Man bija miljards šovu, kuros esmu to darījusi un man par šausmām… dažreiz es neizskatījos tik labi… PĀRĀK DAUDZ REIŽU un tas ir sasodīti apkaunojoši, taču savā iztēlē es jutos lieliski!!!” Britnija teic, ka nevēlas, lai fani redzētu pārāk daudz, taču atzīst, ka kāpšana uz skatuves padarījusi viņu pārāk paškritisku pret savu ķermeni un devusi aplamu sajūtu, ka tas nav pievilcīgs.

Britnijai Spīrsai piedāvāti 12 miljoni dolāru, lai viņa tupinātu uzstāties Lasvegasā

„Britnija Spīrsa kompānijai atnesusi labus panākumus un mēs līgumu pagarināsim, ja viņa to vēlēsies,” izteicies „Caesars Palace” prezidents.

gallery icon
20

Popzvaigzne norāda, ka tagad izrāda savu ķermeni, jo “es pasaulē nācu kaila un jūtu visas pasaules smagumu uz saviem pleciem, un tas ir licis man uz sevi tā paskatīties!!!! Es gribēju sevi redzēt vieglākā veidā… kailu.”

Britnija priecē savu publiku ar apbrīnojami labu figūru

Pirms diviem gadiem kritiķi nopēla Britnijas Spīrsas augumu, norādot, ka popzvaigzne esot par apaļīgu šādiem augumu atkailinošiem tērpiem. Intensīvs darbs ...

gallery icon
25

“Es esmu sieviete… skaista… jūtīga sieviete, kurai uz sevi jāpaskatās savā vispatiesākajā veidolā!!! Nē… es nepozēšu “topless” fotogrāfijām visu savu turpmāko mūžu, jo tas paliktu garlaicīgi, bet tas velnišķīgi palīdz, kad gribi justies apgarotāka.”

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Britnija Spīrsa savu garo paskaidrojumu noslēdz, sakot lielu paldies faniem par pūliņiem, ko tie ieguldījuši kustībā “Free Britney” (“Atbrīvojiet Britniju”). Ar tās palīdzību uzmanība vērsta uz slikto izturēšanos, ko, pēc viņas teiktā, dziedātāja piedzīvojusi esot tēva aizbildniecības noteikumu varā kopš 2008. gada. “Mani fani vienmēr ir bijuši tik sasodīti fantastiski, es mīlu jūs visus,” raksta Britnija.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Britnijas puskailo bildīšu sērija seko vien dažas dienas pēc tam, kad kļuvis zināms, ka viņas tēvs Džeimijs Spīrs labprātīgi piekritis atkāpties jo aizbildņa pienākumiem.

Par spīti savam lēmumam, Džeimijs uzstāj, ka viņa atkāpšanās nekalpos meitas labākajām interesēm.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Spīrsa advokāts kā atkāpšanās iemeslu min sava klienta “publisko cīņu ar meitu”, taču tajā pašā laikā norāda, ka “nav faktiska iemesla viņu atstādināt vai atsaukt no amata”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Nākamā tiesas sēde paredzēta 29. septembrī.