Slavenības
2021. gada 7. augusts, 05:17

Britnijas Spīrsas advokāts pieprasa nekavējoties atstādināt tēvu no aizbildniecības pienākumiem

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas jaunais advokāts Metjū Rozengarts, rūpējoties par dziedātājas garīgo veselību, lūdzis pārcelt gaidāmo tiesas sēdi uz ātrāku laiku un pieprasījis tēva “tūlītēju atstādināšanu” no aizbildņa amata.

Britnijas Spīrsas advokāts pieprasījis dziedātājas tēva Džeimija Spīrsa “tūlītēju atstādināšanu” no aizbildņa pienākumiem. Šāds lēmums pieņemts, raizējoties par dziedātājas garīgo veselību.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Metjū Rozengarts ir popzvaigznes Britnijas Spīrsas jaunais advokāts, kuru pieņēma darbā šā gada jūlijā. Dziedātājas interešu juridiskais pārstāvis kopš tā laika smagi cīnās, lai Britnija saņemtu to, ko vēlas – proti, viņu atbrīvotu no ilggadējās sava tēva aizbildniecības.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Ceturtdien tiesai iesniegtajos dokumentos Rozengarts pieprasa pārcelt uz ātrāku laiku tiesas sēdi, kurā tiks lemts par Džeimija Spīrsa turpmāko likteni. Advokāts lūdzis pārcelt tiesu no 29. septembra un 23. augustu.

Rozengarts, kurš jaunajā amatā ir tikai trīs nedēļas, jau guvis vērā ņemamus panākumus, mēģinot atbrīvot savu klienti no aizbildniecības. Savu jauno prasību viņš pamato ar to, ka ieilgusī tiesa negatīvi ietekmē Spīrsas garīgo veselību.

Britnija Spīrsa pludmalē 2021. gada jūnija nogalē

gallery icon
5

Dziedātājas juridiskā komanda norādījusi, ka ikkatra diena, ko Britnija pavada Džeimija aizbildniecībā, ir kā “kaitējums, no kura iespējams izvairīties”.

“Spīrsas kundzes emocionālajai veselībai un labklājībai ir jābūt vissvarīgākajam aspektam,” norādījuši pārstāvji, piebilstot, ka tēva atcelšana no aizbildņa pienākumiem šobrīd ir “kritiski svarīga”.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29

Juridiskajos dokumentos teikts, ka divu bērnu māmiņa Britnija “turpina ciest nepārtrauktu kaitējumu katru dienu, kad Spīrsa kungs paliek aizbildņa amatā – kā emocionāli, tā psiholoģiski un finansiāli.”

Dokumentos arī pausts, ka visas ieinteresētās puses redz, ka Spīrsa kunga aizbildniecība ir pretrunā ar Britnijas interesēm, veselību un labklājību. Popzvaigznes juridiskie aizstāvji norāda, ka Džeimija atcelšana no amata vai tūlītēja atstādināšana ir kritiski svarīga šajā brīdī.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Rozengarts norādījis, ka aizbildņa atcelšanai ir daudz “likumīgu un pārliecinošu iemeslu”: “Ir pienācis laiks beigt Spīrsa kunga valdīšanu.”

Advokāts arīdzan brīdinājis 69 gadus veco Džeimiju Spīrsu, ka viņam draud lielas juridiskas izmaksas, ja viņš turpinās izgnorēt meitas prasības un neatkāpsies no aizbildņa pienākumiem.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

“Ja Spīrsa kungs izvēlēsies likt meitas labklājību pirmajā vietā un pieņemt rezultātu, kur pat netiek prasīts atzīt savu vainu, Spīrsas kundze varētu atgriezties “atpakaļ dzīvē”,” norādījis Rozengarts. “Savukārt, ja Spīrsa kungs izvēlas likt savas intereses pirmajā vietā, iebilstot pret galīgo atstādināšanu (tādējādi pakļaujot sevi tiesas izmaksām), tiesa var ņemt vērā šo faktu, nosakot, vai atstādināt Spīrsa kungu no amata.”

Britnijas Spīrsas juridiskā komanda aprēķinājusi, ka Džeimija Spīrsa tiesu izdevumi jau sasniedz gandrīz 1,5 miljonu ASV dolāru atzīmi.