Slavenības
2021. gada 1. augusts, 16:52

Borisa Džonsona sieva Kerija piedzīvojusi spontāno abortu, bet cer sagaidīt "varavīksnes bērniņu"

Jauns.lv

Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona sieva Kerija gada sākumā piedzīvojusi spontāno abortu, bet atkal ir gaidībās, vēsta "The Guardian".

Kā viņa norāda savā "Instagram" kontā, viņa jūtas neticami svētīta būt atkal stāvoklī, vienlaikus piebilstot, ka tēma par grūtniecību daudziem ir smaga. "Man tiešām bija mierinājums dzirdēt no citiem viņu pieredzi par zaudējumu, tāpēc es ceru, ka kaut mazliet mana dalīšanās varētu palīdzēt kādam," pauž Džonsona sieva.

"Gada sākumā man bija spontānais aborts, kas mani atstāja dziļi nelaimīgu," viņa raksta.

33 gadus vecā Kerija norādījusi, ka cer sagaidīt "varavīksnes bērniņu" šajos Ziemassvētkos.

Jāpiebilst, ka par "varavīksnes bērniņu" tiek dēvēts mazulis, kas nāk pasaulē pēc zaudētā bērna.

foto: AP/Scanpix
Džonsonu pāra kāzas.

Pārim, kas maija izskaņā salaulājās nelielā ceremonijā, ir viens kopīgs bērns - dēls Vilfreds. Puisēns pasaulē nāca 2020. gada aprīlī.

Džonsons vienmēr ir atteicies atklāt, cik viņam kopā ir bērnu. Bez Vilfreda tiek uzskatīts, ka viņš ir vismaz vēl piecu bērnu tēvs.

57 gadus vecajam vīrietim kopā ar bijušo sievu Marinu Vīleru ir četri bērni, ar kuru viņš apprecējās 1993. gadā un no kuras viņš izšķīrās 2020. gada novembrī. 2009. gadā viņam piedzima meita ar Helēnu Makintiju, mākslas konsultanti.

Zināms, ka britu premjerministra Borisa Džonsona un Kerijas attiecības sākās 2018.gadā. 2019. gada jūlijā, kad Džonsons kļuva par Konservatīvo partijas līderi un stājās valdības vadītāja amatā, abi pārcēlās uz premjerministra oficiālo rezidenci Londonas Dauningstrītā, kļūstot par pirmo neprecēto pāri, kas tur dzīvojis.