Kā skandalozajai Magonei Burkai klājas Anglijā? FOTO
Magone Burka jau vairāk nekā mēnesi atkal strādā un dzīvo Londonā.
Slavenības
2015. gada 29. jūlijs, 08:23

Kā skandalozajai Magonei Burkai klājas Anglijā? FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Saimnieks meklē sievu” skandalozākā dalībniece, divu bērnu mamma Magone Burka (34) atkal devusies strādāt uz Lielbritāniju.

Magones Burkas izvietotās fotogrāfijas sociālajā vietnē draugiem.lv liecina, ka viņa atkal apmetusies uz dzīvi Anglijā. Sieviete publicējusi fotogrāfijas, kurās ir redzama kopā ar darba kolēģiem, kā arī fotografējusies dažādās vietās Londonā.

Par to, ka Magone šovasar pametīs Latviju jau bija nojaušams gada sākumā, kad viņa, tiesājoties ar jaunākā dēla tēvu Venti Vītolu, tiesā uzrādīja spēkā esošu dzīvokļa Londonā īres līgumu, kā arī darba līgumu ar kādu britu uzņēmumu.

Pirmo reizi uz Londonu Magone devās uzreiz pēc bakalaura grādu literatūrzinātnē, folkloristikā un valodniecībā iegūšanas. Augstskolas izlaidumā kā dāvanu Magone saņēma biļeti uz Lielbritānijas galvaspilsētu. Viņas pirmā darbavieta bijis krāmu veikals, kur Magone spodrinājusi baterijas un darījusi citus palīgdarbus. Vēlāk viņa cepusi vistas ātrās ēdināšanas uzņēmumā un kopusi viesnīcas istabiņas. Tur Burka arī iepazinās ar dēla Roberta tēvu – puisi no Alūksnes – un pēc piecu gadu dzīves Anglijā, mājās atgriezās būdama dēliņa gaidībās.

Nākamā reize, kad Magone devās strādāt britu zemē, bija uzreiz pēc TV šova „Saimnieks meklē sievu” otrās sezonas noslēguma. Šova noslēguma sērijās atklājās, ka sieviete ir bērna gaidībās, ar gaidāmā bērna tēvu Venti Vītola nesatiek, un izlēmusi kopā ar dēlu Robertu aizceļot.

Dzimtenē viņa atgriezās pēc dažiem mēnešiem, pagājušā gada pavasarī. Liepājas slimnīcā piedzima viņas otrais puisēns Raimonds Saulgaitis. Latvijā Magone nodzīvoja gadu, iztiesājās ar jaunākā bērna tēvu Venti Vītolu par aprūpes tiesībām un atkal valsti pameta, lai strādātu Anglijā. Spriežot pēc fotogrāfijām, saimniekšova dalībniecei Anglijā klājas labi.

Kasjauns.lv/ Foto: draugiem.lv, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva