foto: CAMERA PRESS/Patrick Rideaux / PicturePerfect / Vida Press
"Tiem, kuri kritizē manus deju video..." - Britnija Spīrsa izskaidro savu soctīklu saturu
Britnija Spīrsa 2016. gadā
Slavenības
2021. gada 18. jūlijs, 20:19

"Tiem, kuri kritizē manus deju video..." - Britnija Spīrsa izskaidro savu soctīklu saturu

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa vietnē "Instagram" ievietojusi jaunu vēsti, kurā paskaidro, kāpēc aizraujas ar savu dejošanas video publicēšanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā norāda Spīrsa, kamēr vien viņas tēvs saglabās 13 gadus ieilgušo kontroli un aizbildniecību pār viņu un viņas karjeru, viņa publiski vairs neuzstāsies.

"Tiem, kuri kritizē manus dejošanas video... Paklau, es neuzstāšos uz skatuves, kamēr vien mans tēvs kontrolēs to, ko es valkāju, saku, daru vai domāju," pie dumpinieciskām noskaņām apvīta attēla raksta dziedātāja.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Spīrsa norāda, ka daudz labprātāk publicē video no savas dzīvojamās istabas, nekā uzstājas Lasvegasā. 

Kā zināms, tieši Lasvegasā 2018. gadā tika aizvadīts pēdējais Britnijas Spīrsas tūres koncerts. Kopš tā laika viņa nav uzstājusies uz skatuves.

Britnijas Spīrsas uzstāšanās festivālā Lasvegasā

gallery icon
13

Spīrsa ir nolīgusi jaunu advokātu, kurš viņu aiztāvēs lietā par tēva aizbildniecību pār viņu. Pati Spīrsa to dēvē par "ļaunprātīgu". 

"Šī aizbildniecība ir nogalinājusi manus sapņus," raksta dziedātāja. "Tāpēc man atliek tikai cerēt, un cerība ir vienīgā lieta šai pasaulē, ko ir ļoti grūti nogalināt."

Spīrsa arī norādījusi, ka viņai nepatika par viņu uzņemtajā dokumentālajā filmā atspoguļotie "pazemojošie mirkļi no pagātnes". "Es jau sen tam esmu tikusi pāri," raksta popzvaigzne.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon
12

Viena no dokumentālajām filmām - "Framing Britney Spears" - vērsa plašāku uzmanību tēva aizbildniecībai pār Spīrsu, tādējādi liekot aizvien lielākai sabiedrības daļai dziedātāju atbalstīt. Filma šonedēļ tika nominēta divām "Emmy" balvām.

Savukārt Britnijas tēvs Džeimijs Spīrss tagad pieprasījis meitas apsūdzību izmeklēšanu, norādot, ka tās viņu “ļoti apbēdinājušas”. Spīrsa kungs kategoriski noliedz, ka būtu meitas dzīves ierobežojumu cēlonis. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās