Slavenības
2021. gada 18. jūnijs, 05:29

Četru dēlu tēvs Edgars Pujāts 50 gados beidzot tiks pie meitas

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Jūlijā ģimenes pieaugums gaidāms Liepājas teātra aktierim Edgaram Pujātam (50) un viņa sievai Martai Pujātei (28). “Beidzot būs meita, un tad savai tēva radītāja karjerai likšu punktu!” žurnālam "Kas Jauns" smaidot pavēstījis aktieris.

Žurnāls Pujātu saticis TV3 rīkotajā pasākumā leģendārās Jāņa Streiča filmas "Limuzīns Jāņu nakts krāsā" uzņemšanas vietā "Saknītēs" jeb "Bieku" mājās, kur tika pulcināti gan kādreizējie filmas varoņi, gan jauni aktieri, gatavojot koncertuzvedumu “Mūžam jaunais Limuzīns”.

TV3 koncertuzveduma "Mūžam jaunais Limuzīns" filmēšana 2021. gada jūnijā

TV3 koncertuzveduma "Mūžam jaunais Limuzīns" filmēšana 2021. gada jūnijā.

gallery icon
165

Skatuves mākslinieks, kuram ir divi pieauguši dēli no iepriekšējās laulības un divi mazi puikas, kas dzimuši attiecībās ar tagadējo sievu Martu, smēja, ka tie, kam pieci bērni liekas daudz, labāk, lai paskatās uz trušiem.

“Pērn biju bērniem par prieku paņēmis divus trušus. Pārdevējs dievojās, ka abi ir puikas. Sataisīju būrīšus, dēli priecājās par trušiem, mēs ar sievu – par dēliem, bet te – viens trušu tēviņš pēkšņi izrādījās mātīte. Turklāt aplecināta, un sāka cits aiz cita dzimt trusēni. Nācās taisīt klāt būrus vēl 12 trušiem!” pieredzē dalījās Pujāts. Nu gan viņš savas truškopja gaitas ir beidzis, un visi garauši esot apēsti. “Pietiek!” viņš paziņoja, neslēpjot pārsteigumu par trušu vairošanās apjomiem.

Kā klājas leģendārā "Limuzīna" aktieriem, kā arī vēl daudzas interesantas ziņas un notikumus lūkojiet īpašajā žurnāla "Kas Jauns" Līgo dubultnumurā!