Slavenības
2021. gada 26. maijs, 11:11

Princis Harijs ir "nemitīgi satraukts, ka zaudēs Meganu", apgalvo eksperte

Jauns.lv

Britu karaļnama biogrāfe Andžela Levina novērojusi, ka princis Harijs "nepārtraukti" raizējas, ka varētu zaudēt Meganu, tāpat kā savu mammu princesi Diānu, kura, paparaci vajāta, gāja bojā autoavārijā 1997. gadā.

Andžela Levina norādījusi, ka tas ir “šausmīgi”, ja Saseksas hercogs uzskata, ka viņa sieva varētu nomirt tāpat kā princese Diāna.

Princis Harijs kopā ar Opru Vinfriju piedāvā 5 sēriju dokumentālu filmu, kurā runā par garīgo veselību

gallery icon
13

Viņa piebildusi, ka princim karaliskā dzīve “izklausās neizturama”, kā arī to, ka viņam vajadzētu atkāpties no “jaunās lekciju lasošās slavenības” lomas.

Autore savus komentārus izteikusi pēc nesenās "Apple TV+" dokumentālās filmas, kur Harijs atklāti runā par savu garīgo veselību un Meganas domām par pašnāvību laikā, kad viņa dzīvoja karaļnamā un gaidīja pirmdzimto.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Levina, kura 2018. gadā sarakstījusi grāmatu “Harijs: sarunas ar princi” (“Harry: Conversations with the Prince”), sociālajos tīklos ierakstījusi: “Cik briesmīgi, ja Harijs pastāvīgi domā, ka zaudēs Meganu, tāpat kā Diānu, un vaino rasismu.”

“Plus nevar tikt pāri Meganas draudiem izdarīt pašnāvību. Viņa dzīve viņam izklausās neizturama, un viņam vajadzētu atkāpties no jaunās lekciju lasošās slavenības lomas.”

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Jaunajā dokumentālajā filmā Saseksas hercogs atklāj, ka piedzīvojis panikas lēkmes un sācis daudz dzert un lietot narkotikas, jo cīnījies ar sajūtu, ka nav spējis pasargāt mammu.

Sarunājoties ar Opru Vinfriju, princis atklājis vēl vienu savas ģimenes šķautni, pāstāstot, ka “raizējies un baidījies” atgriezties Lielbritānijā uz vectēva prinča Filipa bērēm.

Princis Harijs vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
26

Sarunā ar amerikāņu TV personību piecu sēriju garajā dokumentālajā filmā “Es, kuru jūs neredzat” (“The Me You Can’t See”) 36 gadus vecais princis vaļsirdīgi runājis par traumu, kādu viņa dvēselē atstājusi mammas nāve autoavārijā 1997. gadā.

Pieminot šo zaudējumu, Harijs norādījis uz rasismu, ar ko atkārtoti saskaras savā dzīvē, jo mamma gājusi bojā avārijā, kad bijusi attiecībās ar cilvēku, kurš nebija baltādains.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Viņš arīdzan atzinies - baidās, ka “vēsture varētu atkārtoties” ar viņa sievu Meganu.

Princese Diāna autoavārijā Parīzē gāja bojā kopā ar savu draugu ēģiptiešu filmu producentu Dodi al Fajedu, ar kuru tobrīd bija kopā jau vairākus mēnešus.

Princese Diāna ar jaunāko dēlu princi Hariju

gallery icon
21

“Manu mammu vajāja, līdz viņa bija mirusi, kad viņai bija attiecības ar kādu, kurš nav baltais,” norāda Harijs.

“Un, skat, kas notika.”

“Vai vēlaties, lai vēsture pati sevi atkārto? Viņi neapstāsies, līdz viņa nebūs mirusi.”

Princese Diānas autokatastrofa 1997.gadā Parīzē nav bijusi nejauša

gallery icon
3

“Tas ir ārkārtīgi biedējoši, ka pastāv iespēja zaudēt vēl vienu sievieti savā dzīvē. It kā šis saraksts būtu augošs.”

Harijs intervijā arīdzan pastāstījis, ka Megana viņu mudinājusi meklēt profesionālu palīdzību pirms vairāk nekā četriem gadiem pēc kāda kautiņa, kad viņš uzvedies kā “12 gadus vecs puika”.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon
14

Harijs pastāsta, ka pirmo reizi meklējis psiholoģisku palīdzību 20 gadu vecumā pēc gadiem ilgām klusu ciestām sāpēm. Nākamā reize, kad viņš uzsācis terapiju, bijusi jau tad, kad viņš saticis Meganu.

Par traumu, kas satricināja viņa bērnību, un kam viņš nebija ticis pāri, esot jau 20 gadus vecs, Saseksas hercogs norāda: “Es nedzīvoju vidē, kur iedrošinātu par to izrunāties, šīs sajūtas bija apspiestas.”