Slavenības
2021. gada 26. maijs, 05:24

Princis Harijs apgalvo, ka nekad bērnībā nav vizināts ar velosipēdu. Fotogrāfijas liecina par pretējo

Jauns.lv

Princis Harijs izteicies, ka bērnībā nekad nav vizināts ar velosipēdu, sēžot bērnu sēdeklī aiz tēva, kā viņš to tagad dara kopā ar divus gadus veco dēlu Ārčiju. Karaļnama eksperti ir neizpratnē par šiem prinča izteikumiem, jo atraduši vairākas fotogrāfijas, kurās redzams, ka princis Čārlzs ar velosipēdu vizina savu jaunāko dēlu Balmorālas īpašumā un brīvdienu laikā Skilijas salās.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princese Diāna un princis Čārlzs ar dēliem brīvdienās Skilijas salās 1989. gadā.

Karaļnama eksperte apšaubījusi prinča izteikumus par to, ka, augot Lielbritānijā, viņu nekad nav varēts publiski vizināt ar velosipēdu.

Martā demonstrētajā intervijā Oprai Vinfrijai Saseksas hercogs teica: “Man pats brīnišķīgākais, šķiet, ir tas, ka varu ielikt viņu [Ārčiju] velosipēda bērnu sēdeklītī sev aizmugurē un doties izbraukumā ar riteni. Tas ir kas tāds, ko es nekad nevarēju darīt, kad biju mazs.”

Princis Čārlzs un velosipēdi

gallery icon
21

Šos vārdus viņš atkārtoja arī mēneša sākumā, sniedzot interviju Daksam Šepardam viņa podkāstā “Armchair Expert”, kurā Harijs norādīja, ka viņam “nekad nebūtu bijusi iespēja” vizināties sava tēva prinča Čārlza velosipēda aizmugures sēdeklī, kā to tagad dara ar Ārčiju.

Karaļnama eksperte Daniela Elsere norādījusi, ka ir acīmredzami un neapgāžami fakti, kas liecina, ka princis Čārlzs ir vizinājis jaunāko dēlu uz sava velosipēda.

foto: Brendan Beirne/Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs ar brālī princi Viljamu vizinās Kensingtonas dārzos 1993. gadā.

Portālam news.com.au Elsere raksta: “Kas attiecas uz Hariju, tikai tagad viņam ir brīvība piesprādzēt savu divus gadus veco zēnu un braukt ar velosipēdu pa ekskluzīvo apkārtni. Tikai tēvs un dēls, saulīte un “Range Rover”, kas pilns ar apsardzes darbiniekiem, kas uzmana viņus šajā ceļā.”

foto: Brendan Beirne/Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs ar brālī princi Viljamu vizinās Kensingtonas dārzos 1993. gadā.

Taču viņa norāda, ka vismaz četras reizes princis Čārlzs ir devies velo braucienos kopā ar Viljamu un Hariju, jaunāko dēlu vizinot bērnu sēdeklītī uz sava velosipēda. “Dažas neērtas ģimenes fotogrāfijas to apstiprina,” izteikusies Elsere.

Kādā no agrāk neredzētiem attēliem princis Čārlzs nofotografēts Balmorālā, kad viņš 1988. gada vasaras brīvdienās vizināja dēlu pašu meistarotos ratos, kas piesieti viņa velosipēda aizmugurē.

foto: Ekrānuzņēmums no Daily Star

Elsere norāda, ka šādas reizes bijušas vairākas – gan Balmorālas īpašumā, gan ģimenes brīvdienu brauciena laikā Skilijas salās.

foto: Ekrānuzņēmums no Daily Star

Viņa arīdzan apliecina, ka 1990. gadā Čārlzs kopā ar Viljamu un Hariju ar velosipēdiem vizinājušies Sandrinhemas īpašumā. Un Harijs bijis piesprādzēts bērnu sēdeklīti tēva velosipēda aizmugurē.

foto: Jim Bennett/Daily Mail/Shutterstock/ Vida Press
1989. gads. Tūlīt princi Hariju vizinās viņas miesassargs.