Trakā pasaule
2021. gada 14. maijs, 20:25

Pasaulē skaistākās meitenītes māte lūdz palīdzību - nolaupīta viņas meita

Jauns.lv

Modele Ketija Salzano no ASV soctīklos organizē kampaņu un lūdz palīdzēt atrast viņas sešus gadus veco meitu. Sieviete apgalvo, ka viņas sešus gadus veco meitu nolaupījis meitenītes tēvs – bijušais Nacionālās futbola līgas spēlētājs Maikls Benets.

Pēdējo reizi Ketija redzēja meitenīti 31.martā, bet viņas balsi sarunā pa telefonu dzirdēja 13.aprīlī. Bērns esot raudājis un lūdzis palīdzēt.

"Padalieties ar manu stāstu un dodiet iespēju izteikties, pirms mans izsekotājs, bijušais Nacionālās futbola līgas spēlētājs Maikls Benets sāk draudēt un liek mums apklust uz visiem laikiem!" "Instagram" ierakstā pauda Ketija Salzano.

Kā norāda sieviete, viņas bijušais vīrs ir psihiski nevesels un nodarbojas ar vajāšanu. Viņš jau esot izpostījis viņas dzīvi un tagad vēlas atriebties pavisam, šim mērķim izmantojot meitu.

Arī iepriekš vīrietis draudējis bijušajai sievai, atrodoties cietumā. Modele cer, ka tad, ja publiski pastāstīs par savām bēdām, tas palīdzēs viņai atgūt bērnu un būt drošībā.

Iepriekš viņas meita nodēvēta par pašu skaistāko planētas meitenīti. "Mana sirds tik ļoti sāp tevis dēļ, ka es knapi varu paelpot. Es lūdzos, lai tu būtu drošībā un drīzāk atgrieztos pie manis mājās. Es tevi ļoti mīlu, tu esi visa mana dzīve!" rakstīja Ketija Salzano.