Trakā pasaule
2021. gada 14. maijs, 05:16

Sieviete piedzīvoja pamatīgu kaunu, kad viņas mājās ieradās policija, jo kaimiņi tur pamanīja "cilvēka līķi"

Jauns.lv

Kāda māmiņa piedzīvojusi īstas šausmas, kad viņas mājā ieradās policija, domājot, ka tā ir slepkavības vieta. Patiesība izrādījās visai uzjautrinoša.

Pagājušajā gada novembrī Kara Luīze saviem bērniem uzrīkoja ļoti baisu Halovīna ballīti, izveidojot īpašu svētku dekorāciju. Plastikāta maisā savā dārzā viņa novietoja "cilvēka ķermeni", taču vēlāk aizmirsa to savākt.

Kādu dienu, kad sieviete atgriezās mājās, viņu ielenca desmit policisti. Nosarkusi, 28 gadus vecā Kara centās izskaidrot, kas tad īsti ir noticis.

Friziere Kara, kura ir divu piecus un sešus gadus vecu dēlu mamma, sacīja, ka notikušais izraisījis viņā šausminošas izjūtas: "Ierados mājās no skolas un ieraudzīju policijas automašīnas. Izkāpu no mašīnas, turpat stāvēja mans kaimiņš, kurš jokojot pajautāja: ko tu esi izdarījusi?

Tad es uzzināju, ka trīs cilvēki bija zvanījuši policijai, lai ziņotu par "līķi". Es to biju izlikusi dārzā un aizmirsu novākt. Mans piecus gadus vecais puika teica, cik ļoti mīl Halovīnus un nespēj to izmest ārā.

Tas, protams, mani un kaimiņus pamatīgi sasmīdināja. Par laimi, policistiem bija laba humora izjūta. Visiem desmit. Es teicu: kuram gan ir tik īsas kājas? Uz ko policists piebilda: jūs, iespējams, tās esat nogriezusi.

Es atbildēju: vai jūs pārbaudījāt manus atkritumu konteinerus? Viņš paskatījās nedaudz norūpējies un pajautāja: vai vajadzētu? Man palūdza no tā tikt vaļā, bet es teicu, ka vienkārši noslēpšu to līdz nākošajam Halovīnam."

Kara bildi ar "beigto cilvēku" ievietoja "Facebook" grupā "Family Lowdown Tips & Ideas", kur attēls saņēma vairāk nekā 27 tūkstošus atzīmes "patīk" un divus tūkstošus komentāru. 

Tēmas