Trakā pasaule
2021. gada 13. maijs, 11:22

"Ceļotājs laikā" publicējis ierakstu ar briesmoņa rēcienu, kuru ūdenslīdēji atklās tikai 2023.gadā

Jauns.lv

Sociālā tīkla "TikTok" lietotājs "timetraveler2582" apgalvo, ka ir laika ceļotājs no 2582.gada. Viņš dalījies ar "dziļūdens briesmoņa" rēkoņu, kas tiks atklāts tikai 2023. gadā. Nav īsti skaidrs, kas tas ir, bet skan biedējoši.

"Ceļotājs laikā" sociālajos tīklos parādījies tikai pirms pāris mēnešiem, taču šajā laikā sacēlis pamatīgu troksni. Anonīmā persona savos kontos atklāj dažādus faktus no nākotnes, kas, noprotams, viņam jau ir pagātne. Nesen noslēpumainais blogeris dalījās ar audio ierakstu, kas it kā ierakstīts Ziemeļu Ledus okeānā vairāku tūkstošu kilometru dziļumā.

"2023.gada 26.februārī NOAA (Nacionālā okeānu un atmosfēras administrācija) zinātnieki dosies slepenā misijā. Viņi Ziemeļu Ledu okeānā atklās anomāli milzīgu zemūdens padziļinājumu," apgalvo timetraveler2582.

foto: Ekrānuzņēmums
Pārbiedētie zinātnieki savu atklājumu centīšoties paslēpt no pārējās pasaules.

Ieraksta autors apgalvo, ka "dziļūdens briesmoņa" rēciens, kas skaidri dzirdams pievienotā video beigās, tik ļoti nobiedēs zinātniekus, ka viņi savu atklājumu centīsies slēpt.

Lieki piebilst, ka ticēt ierakstam īsti nevajadzētu, bet, spriežot pēc sociālā tīklu lietotāju reakcijas, viņiem tas nerūp. Pāris dienu laikā video skatījuši jau vairāk nekā miljons cilvēku.

"Es ticu, ka viss, ko tu publicē, piepildīsies!" komentē girlylaylaaa.

Gan ieraksti "no 2023.gada", gan visas pārējās timetraveler2582 publikācijas vairāk atgādina par kāda jukuša cilvēka murgiem, bet tas blogerim netraucē sociālajā tīklā gūt panākumus. Viņam bija nepieciešami tikai divi mēneši, lai iegūtu gandrīz 700 000 cilvēku lielu auditoriju, kuri labprāt tic visam, ko noslēpumainā persona publicē.

Tēmas