Mūzika
2021. gada 11. maijs, 00:07

Pērn bez darba palikusī "AirBaltic" stjuarte turpina savu muzikālo karjeru

Jauns.lv

Pandēmijas dēļ bez darba palikusī "AirBaltic" stjuarte pērn nolēma pilnībā pievērsties mūzikai un ar skatuves vārdu Agamma izdeva radiosinglu “Alcatraz”, kas sekoja Krievijas dziesmu topos iekļuvušajam debijas hitam “Adrenalin”. Tagad Agamma laiž klajā savu jaunāko, trešo singlu “Viraži” jeb “Virāžas”, un mudina ļaudis grūtos brīžos nenolaist rokas, bet iet dzīvē uz priekšu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Ar jaunās dziesmas un klipa palīdzību es vēlos vienot cilvēkus un likt saprast, ka viņi nav vieni savās grūtībās,” saka dziedātāja. “Tagad nav viegli visiem. Dziesma “Virāžas” ir sava veida aicinājums atbalstīt citam citu. Nevajag nolaist rokas, vajag iet dzīvē uz priekšu! Un katram no mums ir kāds sirdij tuvs cilvēks, ar kuru izveicam pastāvīgu dialogu un esam sadevušies rokās, lai arī dažreiz tikai domās.”

foto: Publicitātes foto

Dziesmas līdzautors ir Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, strādājošais producents Ivans Zmitrovičs, kurš sadarbojas ar vairākiem zināmiem māksliniekiem, tajā skaitā arī ukraiņu dziedātāju Svetlanu Lobodu, kas pārstāvējusi savu valsti arī “Eirovīzijas” dziesmu konkursā. Dziesma “Virāžas” apzināti radīta deviņdesmito gadu stilistikā, kas ir sava veida iegremdēšanās dziedātājas bērnībā – laikā, kas ļauj atcerēties daudzas patīkamas atmiņas.

Jaunā singla video tapis iespaidīgajā Rubelhālī tuksnesī, kas iesniedzas arī Dubaijas emirātā. “Vēlējos aizlidot uz vietu, kur iespējams visu sākt no nulles,” izvēli filmēt klipu tuksnesī komentē dziedātāja. “Tuksnesis ir vieta, kur nekā nav, kas nozīmē, ka tā ir visīstākā vieta, kurā dzimt kaut kam jaunam.”

foto: Publicitātes foto

Klipa režisore ir atzinību arī ārvalstīs guvusī Latvijas režisore Jūlija Kova, bet kostīmmāksliniece – Ksenija Krasnodembska. Jaunajā videoklipā redzama arī “TikTok” blogere no radošās apvienības “Latvian Sisters”, kam ir 1,7 miljoni sekotāju.

Agammas radošais ceļš aizsākās ar negaidītiem panākumiem Krievijas dziesmu topos un uzaicinājumu piedalīties Krievijā ļoti populārajā kanāla TNT televīzijas šovā “Borodina pret Buzovu”. Tas pamudināja bez darba palikušo stjuarti turpināt popdziedātājas karjeru un radīt dziesmu “Adrenalin”, kas tika pamanīta arī Latvijas radiostacijās un citos masu medijos. “Esmu sapratusi, ka nevajag turēt savas sajūtas pie sevis,” piebilst Agamma. “Labāk tās realizēt radoši. Iedvesmu var smelties arī brīžos, kad viss ir slikti…”

Jauns.lv jau iepriekš vēstīja, ka jaunā sieviete iepriekš strādājā aviokompānijā "AirBaltic", bet pērn pandēmijas dēļ darbu zaudēja. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās