Slavenības
2021. gada 11. maijs, 07:07

Atklāts Allas Pugačovas bērnu pasaulē nākšanas noslēpums

Jauns.lv

Cik reizes krievu estrādes zvaigzne Alla Pugačova (69) patiesībā kļuvusi par māti?

Kā zināms, oficiāli Alla Pugačova ir trīs bērnu mamma: Kristīnas Orbakaites un dvīņu – Lizas un Garija. Taču iespējams, ka krievu estrādes primadonnai ir vēl arī citi mantinieki, par kuriem plašākā sabiedrībā netiek runāts. Par to ieminējusies Vladimira Kuzmina bijusī sieva.

Dziedātāja šķirtā sieva Tatjana pavēstījusi, ka pirms ļoti daudziem gadiem Pugačova bijusi Kuzmina mīļākā. Turklāt Tatjana apgalvojusi, ka tas vēl nav viss: estrādes dīva it kā trīs reizes esot bijusi mātes cerībās no sava mīļākā.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni 2021. gadā

gallery icon
69

Pēc mūziķa bijušās sievas teiktā, visus trīs bērnus Pugačova esot iznēsājusi un laidusi pasaulē, taču pēc tam atdevusi bērnu namam. Pēc Tatjanas rīcībā esošajām liecībām, Pugačovas un Kuzmina kopīgā meita uzaugusi kādā no bērnunamiem pie Melnās jūras.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni 2020. gadā

gallery icon
119

“Viņa no Kuzmina nebija stāvoklī tikai vienu reizi, bet trīs. Viņa visus piedzemdēja,” TV intervijā apliecinājusi Tatjana. Kā apgalvo dziedātāja šķirtā sieva, Alla vienmēr ļoti rūpīgi slēpusi grūtniecību no apkārtējo acīm, lai nevienam nerastos nekādas aizdomas. Taču 1987. gadā Sanremo dziesmu konkursā primadonnai neesot izdevies noslēpt savu delikāto stāvokli, par kuru nav bijis grūti nojaust, redzot viņas apaļo vēderiņu.

Alla Pugačova jaunības gadu fotogrāfijās

gallery icon
23

Alla Pugačova nav komentējusi Tatjanas apgalvojumus. Tiesa, Kuzmina bijušās sievas apgalvojumi izklausās diezgan neprātīgi. Vēl pirms Lizas un Garija nākšanas pasaulē primadonna ne reizi vien intervijās atzinusi, ka daudzus gadus sapņojusi radīt vēl kādu bērnu, taču nekādi vairs neesot izdevies palikt stāvoklī.

Baumo, ka aizvadītā gadsimta deviņdesmitajos gados māksliniece pat apmeklējusi mākslīgās apaugļošanas procedūras, lai meitai Kristīnai uzdāvinātu brālīti vai māsiņu. Allas Pugačovas pielūdzēji uzskata, ka Tatjana izdomājusi šādu skandalozu atklāsmi tāpēc, lai saņemtu iespaidīgu honorāru par interviju.

Karantīna Allas Pugačovas un Maksima Galkina ģimenē

gallery icon
48

Allas Pugačovas un Maksima Galkina kāzas

gallery icon
7