Princis Čārlzs un viņa roku pirksti

gallery icon
19
Slavenības
2021. gada 10. maijs, 04:04

Britus atkal ieinteresējuši prinča Čārlza tuklie pirksti

Jauns.lv

Lielbritānijas iedzīvotāju uzmanību jau atkal piesaistījuši karalienes Elizabetes II vecākā dēla roku pirksti. Tautā tie pat iesaukti par "cīsiņveidīgiem" - izteiktā tukluma dēļ.

Briti uzmanību uz nākamā troņmantinieka pirkstiem vērsa jau pirms vairākiem gadiem.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Lielbritānijas iedzīvotāji tos nodēvējuši neglaimojoši – par “cīsiņveidīgiem”. Beidzamo 12 mēnešu laikā prinča Čārlza pirksti ierindojas septītajā vietā "Google" visvairāk meklēto lietu skaitā Lielbritānijā. Savukārt kopvērtējumā atslēgas vārdi “prinča Čārlza cīsiņveidīgie pirksti” ierindojušies 20. vietā popularitātes ziņā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Šī troņmantinieka ķermeņa īpatnība kļuvusi par iemeslu visabsurdākajām baumām. Bulvārpreses izdevumos parādījušies neskaitāmi raksti, kurā savu viedokli par Čārlza veselību izteikuši dažādi ārsti. Kādā no materiāliem vārdā nenosaukts eksperts tikai pēc pirkstu formas vien Velsas princim piedēvējis “sirdsdarbības pasliktināšanos un drīzu nāvi”. “Čārlzs skatās uz savu roku un kāju pirkstiem, kas uztūkuši tik lieli kā cūkgaļas cīsiņi, un saprot, ka gals vairs nav tālu,” paziņojis anonīmais dakteris.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Daudzi izteikuši interesantus minējumus, ka šo veselības problēmu dēļ Čārlzs pat esot izmainījis savu testamentu.

foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press

Pats Lielbritānijas troņmantinieks ne reizi vien ir paskaidrojis, ka viņa pirksti uztūkst un kļūst “cīsiņveidīgi” pēc gariem pārlidojumiem. Bet vai tad sazvērestības teoriju piekritēji tajā ieklausās?

foto: Pool/Sipa Press/ Vida Press

Princis Čārlzs un hercogiene Kamilla Covid-19 pandēmijas laikā

gallery icon
18

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon
27