foto: Instagram / Rihards Lepers
Aktieris Rihards Lepers kļuvis par tēvu
Slavenības
2021. gada 2. maijs, 17:23

Aktieris Rihards Lepers kļuvis par tēvu

Jauns.lv

Pašmāju aktieris Rihards Lepers kļuvis par tēvu, sociālajā vietnē "Instagram" vēsta pats mākslinieks.

"Lepns būt par tēvu meitiņai! 1. maijs ir diena, kad bildināju savu mīļo sieviņu, nu mēs šo dienu svinam jau trijatā. Tētis, mamma un meitiņa," raksta Lepers. 

Laulības ostā aktieris iestūrēja pērn pēc divu gadu ilgām attiecībām. "Esmu kļuvis tikai laimīgāks, ka nu mums ir arī ģimenes statuss. Tagad esmu kopā ar sievieti, kuru esmu meklējis daudzus gadus," tā iepriekš žurnālam "Kas Jauns" bilda Lepers. Savu mīļoto Kristu Paulu viņš bildināja aktīvās atpūtas laikā, kad abi supoja saulrieta laikā.

Savulaik intervijā žurnālam "Kas Jauns" Rihards arī pastāstīja, kas, viņaprāt, ir svarīgākās lietas, lai attiecības būtu veiksmīgas. Ārējam izskatam nebūt neesot tā noteicošā loma. "Man galvenais kritērijs ir tas, vai ar otru cilvēku ir dvēseliskā saderība. Cik bieži ir redzēts, ka bilde saka vienu, bet, satiekot cilvēku dzīvē un parunājot, mainās gan viedoklis par viņu kā personību, gan arī vizuāli uztver viņu citādi. Par ģimenes dibināšanu ik pa brīdim domāju. Bet laikam esmu no tiem, kas sievu gribētu apprecēt vienreiz mūžā," teica aktieris. 

Abiem šis ir pirmais bērns.