foto: no privātā arhīva
Kaspars Kambala svinīgajai kāzu dienai licis īpaši uzšūt baltu treniņtērpu
Olga un Kaspars kāzu dienā.
Slavenības
2021. gada 30. aprīlis, 11:25

Kaspars Kambala svinīgajai kāzu dienai licis īpaši uzšūt baltu treniņtērpu

Jauns.lv

Viena no beidzamajā laikā apspriestākajām šovbiznesa ziņām bija sporta zvaigznes Kaspara Kambalas un viņa mīļotās sievietes Olgas kāzas, kuras pāris bija lēmis līdz pat zīmīgajam notikumam rūpīgi slēpt no sabiedrības.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kad ziņas par notikumu nāca gaismā, ļaudis mēļoja ne tikai par pašu laulību faktu, bet arī pārīša kāzu tērpa izvēli – viņi bija lēmuši gredzenus mīt, tērpti saskaņoti baltos toņos. Ja Olga priekšroku bija devusi nevis kuplai un kruzuļotai līgavas kleitai, bet gan elegantai mini kleitiņai, tad Kaspars pie altāra devās baltā treniņtērpā, par ko pēcāk saņēma ne vienu vien komentāru.

foto: no privātā arhīva
Olga un Kaspars kāzu dienā.

Kā “STV Pirmā!” realitātes šova “Mīla burbulī” jaunākajā sērijā pastāsta Olga, abi par kāzu tērpiem īpaši “neesot iespringuši”. Tiesa, Kaspara baltais sporta tērps ticis īpaši darināts šim notikumam par godu, un kādā no tērpa laikošanas reizēm savu balto kleitiņu ieraudzījusi arī Olga. Tā nu veicot pāris uzlabojumus, daiļava tikusi pie savas tik iecienītā garuma minikleitas ar kārdinošu dekoltē.

Simpātiskā sieviete neslēpj - apzināti izvēlas tieši šāda stila apģērbu. “Man ļoti patīk dekoltē! Es esmu uztaisījusi savu ķermeni, kāpēc man to slēpt? 50 gados es laikam muļķīgi izskatīšos, ja es staigāšu ar dekoltē un īsiem svārciņiem,” pārdomās dalās Olga.

Kaislīgo attiecību realitātes šovu “Mīla burbulī” skaties piektdienās, 21:00, “STV Pirmā!”

Bet vairāk par Kambalu kāzām lasiet žurnālā "Kas Jauns"!