Trakā pasaule
2021. gada 4. maijs, 06:38

Brits debesīs nofilmē NLO, kas seko lidmašīnai: "Nekas uz Zemes nespēj tik ātri lidot"

Jauns.lv

Malkolms Klakstons 22.aprīlī debesīs virs Grimsbijas pamanīja dīvainu objektu un nekavējoties ieslēdza telefona kameru, lai to nofilmētu. Viņš apgalvo, ka tas šķietami kustējies līdzi lidmašīnai. Vīrietis uzskata, ka viņa video redzamais objekts "kļūst neredzams".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Malkolms apgalvo, ka objekts pārvietojies ar tādu ātrumu, ka "nekas uz Zemes" to nespētu izdarīt.

Video tālumā redzams metālisks objekts, kas vizuļo debesīs, kad garām lido lidmašīna.

foto: Ekrānuzņēmums
Metāliskais objekts vizuļoja debesīs, kad garām lidoja lidmašīna.

Malkolms apgalvo, ka tas ik pa laikam "kļūst neredzams", bet pēc tam atkal parādās un turpina kustēties paralēli lidmašīnai.

"Kad parādījās lidmašīna, tas pārvietojās tai līdzās. Tas turpināja pazust un atkal parādīties. Objekts pārvietojās paralēli lidmašīnai," stāsta vīrietis, kurš apgalvo, ka objekts debesīs atradies 40 minūtes.

Vīrieti samulsinājis redzētais pēc tam, kad viņš izslēdza kameru.

foto: Ekrānuzņēmums
Vīrietis apgalvo, ka objekts ik pa laikam "kļuva neredzams"

"Es turpināju skatīties, un tas neticamā ātrumā aizlidoja. Ātri pašāvās garām lidmašīnai un prom bija. Nekas uz Zemes nespēj tik ātri lidot," Malkolms atklāja "GrimsbyLive".

Malkolms paziņojis, ka šo objektu redzējis tieši gadu pēc tam, kad 2020.gada 22. aprīlī Grimsbijā bija novērota līdzīga aktivitāte.

"Vai jūs tam ticat? Es pat esmu ierakstījis kalendārā, lai atgādinātu sev nākamgad atkal paskatīties debesīs," viņš saka.

Šis nav pirmais gadījums, kad debesīs virs Anglijas ziemeļaustrumu pilsētas tiek novērots noslēpumains objekts.

2020.gada oktobrī Lī Roulets virs savas mājas fiksēja lidināmies trīs baltus orbus, kas bija izvietojušies trīsstūra formā. Vīrietis medijiem apgalvoja, ka redzējis arī vienu sarkanu orbu un uzskata, ka tas ir pierādījums "ļoti progresīvai tehnoloģijai".

Tēmas