Trakā pasaule
2021. gada 1. maijs, 05:50

Soctīklu lietotāji noraizējušies par blogeri, kurai aiz muguras parādījās melns siluets

Jauns.lv

Blogere no Teksasas video rādīja, kā viņa veic manikīru, bet skatītāji sievietei aiz muguras pamanīja stāvam tumšu siluetu.

"TikTok" lietotāja mooyahyah savu profilu veltījusi manikīram. Meraija Meja regulāri publicē video, kuros viņa gatavo jaunus nagu dizainus. Spriežot pēc abonentu skaita, kas viņai ir vairāk nekā 4 miljoni, auditorijai šāds saturs patīk.

foto: Ekrānuzņēmums
Meraija un viņas melnais siluets.

Nesen amerikāniete piesaistīja uzmanību ar pavisam ko citu. Vienā no viņas video blogerei aiz muguras varēja redzēt biedējošu siluetu.

Marta beigās publicētajā video Meraija atbrīvojās no saviem vecajiem 21 centimetru garajiem nagiem, lai audzētu jaunus. Šoreiz manikīrs nevienam neinteresēja. Pirmajos video kadros redzams, ka blogere nolaiž roku, bet aiz viņas parādās melns siluets, kas atgādina cilvēku kapucē. Kāda cita soctīkla lietotāja pievērsa uzmanību fonā redzamajam "dēmonam".

"Kas tā par kundzīti stūrī?" komentēja Officialemobrat.

foto: Ekrānuzņēmums
Manikīrs šoreiz vairs nebija uzmanības centrā, jo visu uzmanību nolaupīja melnais siluets.

Video īsā laikā kļuva virāls. Komentāros cilvēki nespēja izlemt, kas īsti stāv aiz Meraijas muguras. Kāds domāja, ka tas ir "tumsas dēmons", bet citi norādīja, ka jūtama negatīva enerģija.

"Es domāju, kas tas par puisi. Ak, nē," komentē Littlefirreee.

"Kāpēc es to redzēju tieši pirms došanās gulēt," noraizējusies ir Macaroniancheese.

"Es pat nepamanīju. Man par viņu bail," komentēja Emmiiiilllliiieeee.

Daudzi domā, ka video ir iestudēts, lai Meraija iegūtu plašāku popularitāti.

Tēmas