foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lielas pārmaiņas dziedātājas Annijas Putniņas dzīvē
Arī muzikālajā jomā Annija nav apstājusies – tapšanas procesā ir jauns mūzikls, kuru sarakstījis komponists Jānis Lūsēns. “Es esmu šajā mūziklā kā mākslinieciskā vadītāja. Šis ir labs laiks, lai radītu jauns lietas,” optimisma pilna ir mūziķe.
Slavenības
2021. gada 23. aprīlis, 05:22

Lielas pārmaiņas dziedātājas Annijas Putniņas dzīvē

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja, pedagoģe un TV šova "Izklausies redzēts" dalībniece Annija Putniņa ar vīru Askoldu Hermani uzsākuši laucinieku dzīvi, raksta žurnāls "Kas Jauns".

foto: no privātā arhīva
Pērn maijā dziedātāja Annija Putniņa ar vīru Askoldu Hermani sagaidīja savu pirmdzimto. “Mums ir burvīga meitiņa, jo viņa mūs ar savu labo uzvedību atbalsta ikdienas lietās,” saka Annija.

Pavisam drīz, maijā, apritēs gads, kopš dziedātāja Annija Putniņa kļuvusi par mammu meitai Miai. Kā saka skatuves māksliniece, šis gads viņas dzīvē ir bijis lielu pārmaiņu laiks. Viņa ar vīru jahtu kapteini Askoldu pārcēlusies uz dzīvi Saulkrastos, kur pašu spēkiem būvē savu ģimenes sapņu namiņu.

Annijas Putniņas un Askolda Hermaņa kāzas

Annijas Putniņas un Askolda Hermaņa kāzas.

gallery icon
6

No jūras uz sauszemi

Annija neslēpj, ka nu ģimenē kļuvuši par īstiem lauciniekiem. “Ja līdz šim bieži ar vīru devāmies izbraucienos ar jahtu jūrā, apceļojot arī citas valstis, tad tagad esam apmetušies uz sauszemes. Mūsu ikdiena paiet citā ritmā. Par garlaicību nebūt nav jāsūdzas. Esam ar ģimeni pārcēlušies ārpus pilsētas – Saulkrastos, kur būvējam savu ģimenes namiņu. Tā ir vīra bērnības vieta. Bijām noguruši no dzīves pilsētā, īpaši pandēmijas laikā, – tā sajūta, ka cilvēks ir ieslodzīts dzīvoklī…  Pateicoties pandēmijas laikam, sapratām, ka vēlamies dzīvot ārpus Rīgas. Tieši pagājušā gada maijā, kad dzima meita, mēs namiņam ielikām pamatus, un ceram, ka jau šogad maijā ievāksimies savā ģimenes mājā,” prāto dziedātāja.

foto: no privātā arhīva
Annija darbiņos.

Pienākumus nešķiro

Annija pateicas dzīvesbiedram par atbalstu ikdienas gaitās. “Savās attiecībās esam atraduši līdzsvaru. Un mākam sadalīt pienākumus. Uzskatu, ka nav tādu sieviešu un vīriešu darbu. Varu arī es aizbraukt uz būvmateriālu veikalu pēc flīzēm, ja nepieciešams, tāpat ir darbi, ko varu paveikt, palīdzot mājas būvniecībā,” saka mūziķe. Annija piebilst, ka attiecībās ar vīru pratuši viens otram pielāgoties: “Piemēram, vīram burāšanas sezona ir pavasaris, vasara, bet man aktīvāks laiks muzikālā jomā ir rudens un ziema.

Debitē bērnu raidījumā

Kopš aprīļa Annijas meita savu mammu var redzēt TV ekrānā – jaunā bērnu raidījumā "Ukulele", kas ir aptuveni piecu minūšu sērijas pašiem mazākajiem skatītājiem. Raidījumā darbojas divi varoņi – Uku un Lele. Uku lomā iejūtas Latvijas Nacionālā teātra aktieris Uldis Siliņš, bet Leli spēlē dziedātāja Annija Putniņa.

Annija atzīst, ka ļoti priecājas par piedāvājumu piedalīties šāda raidījuma izveidē. “Strādāt kameru priekšā man nav pavisam sveša lieta, jo savulaik esmu gan vadījusi Lielo mūzikas balvu tiešraidē, gan piedalījusies citos TV projektos. Šī man ir jauna un interesanta pieredze. Par to esmu pateicīga.”

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!