foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"/Anna Sedokova
Sedokovas dēļ zaudējis kaisli pret spēli? Jānis Timma Krievijā palicis bez darba
Sporta zvaigznes
2021. gada 20. aprīlis, 20:32

Sedokovas dēļ zaudējis kaisli pret spēli? Jānis Timma Krievijā palicis bez darba

Jauns.lv

Krievijā populārās dziedātājas un dizaineres Annas Sedokovas ģimenē bēdas – viņas vīrs, latviešu basketbolists Jānis Timma palicis bez darba – viņš vairs nav Maskavas apgabala basketbola komandas "Khimki" spēlētājs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sportists atzinis, ka spēles trūkums viņu katru dienu un katru sekundi teju nogalina. Lēmums atlaist Jāni ticis pieņemts pēc tam, kad viņš patvaļīgi atstājis vienu no spēlēm, jo sapratis, ka nav iekļuvis starta pieciniekā.

To, ka Timma vairs nesadarbojas ar "Khimki", apstiprinājis kluba direktors Pāvels Astahovs. "Viņš pameta kluba atrašanās vietu. Mēs turpinājām virzīties tālāk. Mums ir spēlētāji, kuri ir gatavi spēlēt, gūt baudu no procesa, rādīt rezultātu," izdevumam "Sport-ekspress" sacījis Astahovs.

Tiesa, sarunā netiek minēts fakts, ka ilgāku laiku vēl pirms konflikta, Jānis nesaņem algu. Finansiālu problēmu dēļ komandu jau iepriekš pameta vairāki spēlētāji, ieskaitot Latvijas izlases aizsargu Dairi Bertānu.

Tieši limitētais spēles laiks un loma komandā, neraugoties uz algu nemaksāšanu, bija galvenais iemesls, kāpēc Timma nespēja būt mierā ar radušos situāciju. Basketbolistam ne vien netiek maksātais solītais un tas, kas oficiāli pienākas, bet tiek liekta iespēja, rādot veiksmīgi sniegumu, nodrošināt izdevīgus piedāvājumus nākotnei.

Jebkurā gadījumā darba zaudējums kļuvis par nopietnu triecienu Jānim. "Es pārdzīvoju pašu grūtāko brīdi savā dzīvē. Es nekad nevarētu iedomāties, ka esot vesels un jūtot milzu badu pēc spēles, kurai es atdodu visu savu dzīvi, sviedrus un asaras, man nebūs iespējas spēlēt," savā "Instagram" kontā krievu valodā uzrakstījis Timma.

Tāpat latviešu basketbolists atzīmējis, ka viņa stāvoklis ļoti atspoguļojas tuvākajos cilvēkos – viņi zinot par basketbolista ambīcijām un cieš kopā ar viņu.

"Es biežu dzirdēju, ka Annas dēļ esmu zaudējis kaisli pret spēli. Tās ir pilnīgas muļķības. Es vislabāk spēlēju kopš brīža, kad satiku viņu. Viņa ir mans pats lielākais atbalsts, viņa ir tas cilvēks, kurš man liek nepadoties.

Jā, varbūt, dažreiz tas ir par daudz, taču es saprotu, kāpēc viņa to dara. Viņa ir nogurusi redzēt, kā es ciešu," uzrakstījis sportists.

Vēlāk Jānis norādīja, ka pēdējā laikā pateicoties ne vienkāršākajai situācijai "Khimki" komandā, viņš ieguvis noderīgu iemaņu – "drosmi pieņemt dzīvē pārmaiņas".

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52

"Šis bija tāds gads, kuru es pat mazbērniem neesmu pārliecināts, vai izstāstīšu. Bet tas viennozīmīgi būs interesants stāsts. Viņu tetovētais vectēvs ar sniega baltajiem matiem būs ļoti interesants stāstnieks." 

Pie sava vīra komentāru sadaļā vērsās arī Sedokova: "Apsolu būt pati seksīgākā Ba pasaulē. Pati labākā un rūpīgākā."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Basketbolists Jānis Timma un viņa dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon
31