Slavenības
2021. gada 21. aprīlis, 10:44

Britnija Spīrsa pa ilgiem laikiem pirmo reizi iziet sabiedrībā

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzni Britniju Spīrsu tagad reti gadās redzēt. Nav runa par sarkanā paklāja pasākumiem (kādu šobrīd, protams, nav), bet gan par parastu iziešanu uz ielas kādā ikdienas solī.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Savulaik par popmūzikas princesi dēvētā dziedātāja dod priekšroku laika pavadīšanai savā greznajā savrupmājā kopā ar gados jauno mīļoto vīrieti. Laiku pa laikam Britnija sociālajos tīklos publisko dažādus savādus video, kas mudina fanus uz diskusijām par to, vai ar iemīļoto popzvaigzni viss ir kārtībā. Galu galā internetā jau vairākus mēnešus klīst sazvērestības teorijas, ka Britnija tiekot turēta mājās kā cietumā, bet “Instagram” blogu vadot viņas dubultniece.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Tagad Britnijas fani var atviegloti uzelpot. Dziedātāja pēc ilgas mājsēdes visbeidzot izlēmusi iziet no mājām, un spriežot pēc novērotā, ar viņu viss ir kārtībā. Protams, ja neskaita, ka dziedātāja neizskatījās savā labākajā formā. Britnija ir jaušami pieņēmusies svarā un izskatījās diezgan nesakopta. Tā vien šķita, ka dziedātāja pirms iziešanas no mājām nebija sevi lieki apgrūtinājusi pat, lai izķemmētu matus.

Žakete un džinsi šķita dziedātājai pāris izmēru par mazu. Tas gan arī nepārsteidz, jo pieguļošo bikšu modeļus ar pazemināto jostasvietu Spīrsa pirka pirms desmit gadiem – tagad tādi sen vairs nav modē.

Britnijas bezgaumīgāko un nevīžīgāko apģērbu TOP’10 2010. gadā

gallery icon
10

Tiesa, nevīžīgs stils dziedātājai ir pārmests jau agrāk, kad pasaulē vēl nevaldīja pandēmija un popzvaigzne regulāri koncertēja.

Britnija atkal izvēlējusies bezgaumīgu stilu

gallery icon
14

Reiz Britniju dēvēja par vadošo popmūzikas princesi pasaulē. Kāda izskatījās Britnija tolaik, daudzi fani atceras ar nostalģiskām jūtām. Viņu atmiņā palicis tēls ar jaunu un skaistu popzvaigzni ar smalku figūru... Tā vien šķiet, ka Spīrsa atsakās noticēt tam, ka tievās un jaukās meitenītes vairs nav, un cenšas atgriezt sev jaunību, izvēloties pusaudžu stila apģērbus, kas neatbilst viņai pēc izmēra, kā arī ar pārāk spilgtu dekoratīvo kosmētiku.

Britnijas gaumīgāko tērpu TOP’10 2010. gadā

gallery icon
10

Ups, Britnijai cauras treniņbikses!

gallery icon
7

Britnijas Spīrsas noberztās kājas un nograuztie nadziņi

gallery icon
7