Slavenības
2021. gada 9. aprīlis, 20:37

50 gadu vecumā mūžībā devies reperis DMX

Jauns.lv

Amerikāņu reperis DMX, īstajā vārdā Ērls Simonss, piektdien, 9. aprīlī, 50 gadu vecumā devies mūžībā, ziņo CNN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mums ir ļoti skumji paziņot, ka mūsu mīļais DMX 50 gadu vecumā "White Plains Hospital" ir aizgājis no mums," tiek vēstīts ģimenes paziņojumā. 

Iepriekš TMZ vēstīja, ka trešdien veiktajos smadzeņu darbības testos nebija manāmi nekādi uzlabojumi. Ģimenei bija jāpieņem lēmums, vai DMX atslēgt no mākslīgās dzīvības uzturēšanas iekārtām.

Reperi slimnīcā nogādāja 2. aprīlī pēc narkotiku pārdozēšanas, viņš atradās veģetatīvā stāvoklī. 

Vēl pirmdien pie Ņujorkas slimnīcas tika noturēta lūgšana, lai DMX atlabtu. Diemžēl testi neuzrādīja nekādus uzlabojumus. 

Publiski rīkotajā lūgšanā piedalījās repera kolēģi, fani, kā arī viņa līgava Desireja Lindstorma un bijusī sieva Tašera Simonsa. Viņas pasākumā viena otru atbalstīja un lūgšanas noturēja viena otrai blakus. 

DMX ģimene un fani pie slimnīcas lūdzas par reperi

gallery icon
20

Jāteic, ka vēl īsi pirms liktenīgās narkotiku pārdozēšanas dienas Desireja sociālajā vietnē "Instagram" bija publicējusi jautru video ar DMX.

DMX ar Tašeru kopā bija 11 gadus. Laulības šķiršana tika iesniegta 2013. gadā, bet oficiāli tā tika šķirta 2016. gadā. Kopā ar Tašeru DMX ir četri bērni. 

Savukārt ar Desireju 2016. gadā viņš sagaidīja pirmo abu kopējo bērnu.

Jāteic gan, ka reperim pavisam kopā ir 15 bērni. Zināms, ka no tiem vēl divi ir dzimuši ar kādreizējo draudzeni Jadiru Borego, bet vēl viens ar citu draudzeni Moniku Veinu. Par pārējiem bērniem publiskas informācijas nav. 

DMX cauri laiku lokiem

gallery icon
20

"Daži no viņiem ir savstarpēji pazīstami, bet ne visi. Es neesmu sūda gabals. Jā, es paslīdēju. Daži ir Ņujorkā, daži Kali," reiz komentējot daudzās atvases, izdevumam "Rolling Out" norādīja reperis. 

Reperim tuvu stāvošanas personas iepriekš TMZ bija atklājušas, ka pārdozēšana izraisījusi sirdslēkmi. Diemžēl prognozes jau sākotnēji bija bēdīgas. Viņam bija manīta neliela smadzeņu aktivitāte, bet bija bažas, ka viņš varētu neizturēt. Kopš 2. aprīļa  atradās veģetatīvā stāvoklī. 

DMX jau iepriekš cīnījies ar narkotiku lietošanu un vairākas reizes bijis rehabilitācijā. Viņa pēdējais rehabilitācijas periods notika 2019. gadā pēc tam, kad viņš izcieta 12 mēnešu sodu par izvairīšanos no nodokļu nomaksas 1,7 miljonu ASV dolāru apmērā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

DMX atgriezās uz skatuves pēc rehabilitācijas 2019. gada decembrī. Toreiz viņš situāciju ar atkarību komentēja šādi: "Kad tu nokrīti, tu piecelies. Daudzi šeit ir izgājuši tam cauri. Nekad nevar zināt, ko Dievs ir gatavs darīt tavā labā, kamēr tev nav nepieciešamības, lai viņš palīdz".