Slavenības
2021. gada 10. aprīlis, 04:35

Princis Harijs un Megana Mārkla reklamē savu pirmo "Netflix" projektu. Kāds tas ir?

Jauns.lv

Aizvadītā gada vasarā Saseksas hercogi noslēdza daudzu miljonu vērtu līgumu ar straumēšanas gigantiem "Netflix". Pateicoties šim izdevīgajam darījumam, pāris spēja iegūt kāroto finansiālo neatkarību un pat nopirkt greznu savrupnamu Montesito. Prinča Harija un Meganas Mārklas fani dega nepacietībā uzzināt, ko gan abi darīs pēc atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas. Pāra izvēle radikāli neatšķiras no viņu iepriekšējās dzīves: viņu debijas projekts ir saistīts ar Harija dibināto labdarības projektu "Invictus Games".

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Starptautiskas sporta spēles bijušajiem un esošajiem karavīriem, kas cieš no nopietnām traumām, princis Harijs rīko jau kopš 2014. gada. Šobrīd Saseksas hercogu dibinātā kompānija “Archewell Productions” strādā pie dokumentālās filmas par “Invictus Games” (“Neuzvaramo spēles”) aizkulisēm. Kino projekta pagaidu nosaukums ir “Heart of Invictus” (“Neuzvaramo sirds”). Dokumentālajā darbā solīts parādīt, kā spēļu dalībnieki gatavojas sacensībām Hāgā, kas koronavīrusa pandēmijas dēļ pārceltas uz 2022. gadu.

“Nespētu būt vēl saviļņotāks par gaidāmo ceļojumu vai lepnāks par “neuzvaramo” kopienu. Lepojos ar viņu neizmērojamo iedvesmu, cilvēcisko potenciālu un neatlaidīgo kalpošanu,” oficiālajā paziņojumā norādījis Harijs. Runā, ka viņš būs ne tikai dokumentālās filmas producents, bet arī pats parādīsies uz ekrāna.

Filmas režisors būs Orlando fon Ainsidels, kurš savulaik saņēmis “Oskara” balvu par īsmetrāžas filmu “Baltās ķiveres” (“The White Helmets”, 2016).

Megana Mārkla „Invictus Games” atklāšanas ceremonijā 2017. gadā

Prinča Harija dibinātā paraolimpisko spēļu līdzinieka „Invictus Games” atklāšanas ceremoniju aktrise Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmolu apģērbos: „Aritzia” kleitā un ...

gallery icon
8