Slavenības
2021. gada 9. aprīlis, 06:08

Megana Mārkla plāno mājdzemdības savā greznajā villā

Jauns.lv

Šā gada februārī Saseksas hercogi paziņoja, ka viņu ģimenē ir gaidāms pieaugums. Prinča Harija un Meganas Mārklas pirmdzimtais pasaulē nāca vienā no Londonas klīnikām, lai gan zinātāji apgalvo, ka sākotnēji bijusī aktrise domājusi par mājdzemdībām. Arī otrajā grūtniecībā Megana ir noskaņota par labu bērniņa laišanai pasaulē mājas apstākļos savā greznajā villā Montesito.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

“Viņai ir skaista māja Kalifornijā – brīnišķīga vieta dzemdībām. Megana plānoja mājdzemdības jau ar Ārčiju, bet jūs jau ziniet, kā mēdz notikt pat ar visrūpīgāk pārdomātajiem plāniem,” kāds vārdā nenosaukts paziņa apliecinājis portālam “PageSix”. Meganai esot vajadzējis mainīt sākotnējos plānus un doties uz slimnīcu, jo Ārčijs nav steidzies ar nākšanu pasaulē.

Gaidāmā bērna dzimumu Saseksas hercogi atklāja vaļsirdīgajā intervijā Oprai Vinfrijai. Pāris pavēstīja, ka viņiem ir gaidāma meitiņa! Par iespējamo meitas vārdu gan topošie vecāki neko nebilda.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Meitenīte automātiski kļūs par ASV pilsoni un nākotnē pat varēs kandidēt uz Valstu prezidentes amatu, ja to vēlēsies, jo likums to viņai neaizliegs. Pateicoties tēvam, kurš ir Lielbritānijas pilsonis, meitene varēs saņemt dubulto pilsonību. Karaliska titula, tāpat kā vecākajam brālim, gan viņai nebūs.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25