Slavenības
2021. gada 30. marts, 06:13

62 gadus vecā Madonna šokē fanus ar foto, kurā redzama nepiedienīgā apakšveļā

Jauns.lv

Par popmūzikas karalienei dēvētā dziedātāja Madonna jau atkal nolēmusi "pievērt acis" uz saviem gadiem un atgādinājusi faniem par savu pasaules seksa simbola statusu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Madonnai 60!

gallery icon
116

Dziedātāja savā “Instagram” kontā publiskojusi vairākas fotogrāfijas, kurās pozē ļoti pikantā apakšveļā. 62 gadus vecā popmūzikas ikona pielaikojusi mežģīņu krūšturi, kas absolūti nepiesedz viņas krūtis, kā arī melnas biksītes. Savu juteklisko koptēlu viņa papildinājusi ar amerikāņu policistu stila cepuri ar nadziņu un smagnējām rotaslietām.

“Un tagad mazliet pašatspulga,” fotogrāfiju sēriju parakstījusi Madonna.

Visticamāk, šādi māksliniece nolēmusi mazliet izklaidēties pēc pārdzīvotajām problēmām ar veselību. Madonna jau vairāk nekā gadu cīnās ar traumas sekām, kuras dēļ viņai pat nācās veikt ievērojamas pārmaiņas savā pasaules turnejā “Madame X”. Hroniskas ceļgala un gūžas traumas dēļ no 2019. gada līdz 2020. gadam māksliniece bija spiesta atcelt 14 koncertus Eiropā un Ziemeļamerikā.

foto: Instagram

Kad dziedātāja atveseļojās un paziņoja, ka ir gatava atkal atsākt koncertēt, šovus no jauna nācās atcelt. Šoreiz tas notika pasauli pārņēmušās koronavīrusa pandēmijas dēļ. Pati Madonna ar Covid-19 pārslimoja jau aizvadītajā gadā.

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu Parīzē 2020. gada 9. martā

gallery icon
6

Laikā, kad visur pasaulē koncertu dzīve ir atcelta, Madonnai, tāpat kā daudziem viņas kolēģiem, bija jāapgūst tiešsaistes formāts. Pēdējos divus mēnešus dziedātāja pavadījusi, rediģējot sava šova “Madame X” televīzijas versiju. Par šī koncerta demonstrēšanu viņa noslēgusi līgumu ar populāro straumēšanas vietni “Netflix”.

Madonna un viņas 36 gadus jaunākais draugs Ahlamaliks Viljamss

gallery icon
20