TV
2021. gada 25. marts, 14:44

VIDEO: šovu zvaigzne Magone pēc skandāla skaidro attiecības ar vīru

Jauns.lv

Šonedēļ sabiedrību pāršalkuši skaļi notikumi dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes dzīvē – negaidīti no ārzemēm atgriezās viņas vīrs Žanis, taču ierašanās nenoritēja romantiskā gaisotnē, kā varētu šķist.

Gluži otrādi – Žanī uzvirmoja greizsirdības jūtas un viņš centās skaidroties par neseno dzejnieka viesošanos viņa mājā. Magone vīra teikto iztulkoja kā agresīvu uzbrukumu un metās mukt. Dramatiskajos notikumos "Avotiņu" sētā iesaistījās pat likumsargi, bet Žanim nakti nācās pārlaist policijas iecirknī.

Nu “STV Pirmā!” realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” sniedz ieskatu, kā tālāk risinājušās laulāto attiecības. Žanis pēc policijas iecirknī pavadītās nakts atgriezies ģimenē un Magone nolēmusi vīram piedot. Taču akcentē - ja kaut reizi šāda rīcība atkārtosies un vīrs izrādīs vardarbīgas uzvedības pazīmes, viņa to vairs nepiedos. Abi laulātie centušies izrunāties par notikušo - Žanis skaidrojis, kā juties, uzzinot, ka dzejnieks palicis pa nakti, kamēr Magone uzstāj - lai arī dzirksts abu starpā uzvirmojusi, nekas vairāk nav bijis un vīram nav tiesības viņai neko pārmest.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon
41