foto: Ekrānuzņēmums
Kūpošs gredzens debesīs, lāča skriešana pakaļ cilvēkam... Kuri ir nedēļas skatītākie video?
Nedēļas skatītāko video TOP 5
Trakā pasaule
2021. gada 21. marts, 16:35

Kūpošs gredzens debesīs, lāča skriešana pakaļ cilvēkam... Kuri ir nedēļas skatītākie video?

Jauns.lv

Šonedēļ Jauns.lv skatītājus visvairāk piesaistīja Leģionāru piemiņas dienas mierīgā atzīmēšana, dabas parādības ārzemēs, traģisks negadījums ASV un dzīvnieku komunicēšana ar cilvēkiem.

  • Pretēji iepriekšējos gados pieredzētajam, šī gada 16. marts, Covid-19 situācijas dēļ, aizvadīts bez vērienīga gājiena no Rīgas Sv. Jāņa baznīcas līdz Brīvības piemineklim, policijas izliktām barjerām un vietējiem krievu aktīvistiem, kuri aiz tām mēģina piesaistīt uzmanību, protestējot pret pasākumu, kuru viņi dēvē par “nacisma glorifikāciju”.

    Kā novēroja Jauns.lv, šogad ziedus pie Brīvības pieminekļa cilvēki devās nolikt atsevišķi, cenšoties ievērot distanci. Notiekošo tikmēr vēroja vairākas Valsts policijas ekipāžas.

  • Nesen kāds "TikTok" lietotājs nobiedēja savus sekotājus, publicējot neparastu video. Tajā bija skaidri redzams melns gredzens, kas karājās gaisā un ap sevi izplatīja dūmus. Vīrietis norādīja, ka šāda anomālija pie viņa mājas notikusi jau pirms divarpus mēnešiem. Noskaidrot patiesību soctīklu lietotājiem neizdevās, bet kāds izteica interesantu minējumu. Šāda parādība rodas, ja notiek eksplozija gredzenveida struktūrā, kā rezultātā pēc tam gaisā paceļas dūmu piltuve. Pastāv arī viedoklis, ka tas ir oglekļa gredzens, kas rodas tāpēc, ka mākonis sevī iesūc netīrumus un ogleki, sajaucot tos kopā.

  • Pirmdien netālu no "North Perry" lidostas Floridā vieglā lidmašīna īsi pēc pacelšanās avarēja un uzkrita virsū automašīnai, kas brauca pa klusu ieliņu. Traģisko negadījumu, kurā bojā gāja trīs cilvēki, fiksēja novērošanas kameras. 

  • Trešdien  Ņižņevartovskā pa ielu skrēja lācis. Sākotnēji plēsējs klīda pa pilsētas ielām, biedējot visus garāmgājējus, bet pēc tam atrada upuri un dzinās pakaļ vīrietim. Soctīklos publicēti daudzi video, kas ļauj novērot šaušalīgo incidentu.  

  • Veterinārārste Daisa Silva no Žuazeiro du Norte pašvaldības Brazīlijā bija pārsteigta, kad viens no pacientiem pats pie viņas ieradās. Novērošanas kamerās redzams, kā klīnikas telpās ieklibo suns. Kad viņam pretī steidz ārsts, dzīvnieks viņa virzienā izstiepj savu ievainoto ķepu.