foto: Ekrānuzņēmums
Vecmāmiņa lūdz palīdzību pēc tam, kad ierakstā pamanīja mazmeitiņas "iedomu draugu"
Ieraugot šo būtni, vecmāmiņa Torija šausmās sastinga.
Trakā pasaule
2021. gada 18. marts, 14:22

Vecmāmiņa lūdz palīdzību pēc tam, kad ierakstā pamanīja mazmeitiņas "iedomu draugu"

Jauns.lv

2021.gads Makenziju ģimenei no Lasvegasas iesācies biedējoši. Raiena un Emberas meita naktīs sāka sarunāties ar iedomu draugu. Tomēr, aplūkojot novērošanas kameras uzņemtos kadrus, ģimene sāka šaubīties. Iespējams, ka „draugs” nav vis tikai domās.

Kad Raiens Makenzijs paziņoja savai mātei par to, ka viņa divus gadus vecā meita naktīs sākusi ar kādu sarunāties, sieviete nekavējoties mazmeitas istabā novietoja kameru. Izrādījās, ka tas nebija darīts velti. Dažas dienas vēlāk, pārbaudot ierakstus, vecmāmiņa Torija šausmās sastinga. Dažus centimetrus no viņas mazmeitas un septiņus mēnešus vecā mazdēla Maikla stāvēja biedējoša figūra.

"Kad pamanīju, biju tik šokēta. Sākumā es pat nespēju tam noticēt. Pirmais, kas iekrita acīs, bija ragi uz galvas, tāpēc uzreiz nodomāju, ka tas ir velns vai kāds dēmons," raksta Torija Makenzija.

foto: Ekrānuzņēmums
Torijas kameras fiksētā būtne.

Vēlāk vecmāmiņa pieļāva, ka tie ir vecāki, kuri ieradušies apraudzīt bērnus. Bet, kā ziņo Torija, tonakt neviens pie bērniem nav gājis. Pēcāk sieviete kameru ierakstos pamanīja dīvainu caurspīdīgu objektu. Pēc šādiem kadriem bērnus nekavējoties izmitināja istabā līdzās vecākiem, tagad viņi ir drošībā. Torija nolēma nepublicēt video, bet saglabāja to ekspertiem, kuri specializējas mistisku un paranormālu parādību pētīšanā.

foto: Ekrānuzņēmums
Torija Makenzija ir pārliecināta, ka tas ir kaut kas pārdabisks.

"Mums ir arī citi kadri ar šo radījumu, tie ir neaprakstāmi. Esmu pārliecināta, ka tas ir kaut kas pārdabisks," apgalvo Torija.

Torija aktīvi meklē atbildes. Sieviete ar mistisko foto dalījusies "Facebook" grupā, kur pulcējas paranormālu parādību cienītāji. Viņa lūdz palīdzību un cenšas saprast, ar ko mazmeita naktīs runā. Vecmāmiņa mēģina noskaidrot, kā šo būtni padzīt no dēla un viņa sievas mājas, kas ir tikai ap 20 gadus veca, vēsta "Daily Star".

Tēmas