foto: REUTERS/SCANPIX
"Ko vēl var vēlēties?" Megana un princis Harijs atklāj gaidāmā bērna dzimumu
Slavenības
2021. gada 8. marts, 19:34

"Ko vēl var vēlēties?" Megana un princis Harijs atklāj gaidāmā bērna dzimumu

Jauns.lv

Saseksas hercogi intervijā ar ASV slavenību Opru Vinfriju atklājuši patīkamu vēsti – pāris nosaucis gaidāmā bērniņa dzimumu, vēsta ārvalstu tabloīdi.

Princis Harijs un Megana, kuri gaida savu otro bērnu, intervijā paziņojuši, ka šajā vasarā pasaulē ieradīsies abu kopīgā meitiņa.

Šo mediji atzinuši par vienu no reti pozitīvajām vēstīm citādi šokējošajā intervijā, kas galvenokārt veltīta aiziešanai no britu karaļnama.

Skaidrojot Apvienotās Karalistes pamešanas iemeslus, Harijs un Megana arīdzen norādīja, ka dzīve Kalifornijā esot kā pasaka, reizē atklājot, ka abi apprecējušies privātā ceremonijā vēl pirms oficiālās kāzu ceremonijas, kuru 2018. gadā vēroja miljoni.

Paziņojot par jaunumiem - Ārčija mazo māsiņu, pāris atzina, ka meitiņas ierašanās būs kā noslēgums ģimenei. "Divi ir," sacīja Megana.

Uzzinot sava vēl nedzimušā bērna dzimumu, Harijs juties "apbrīnojami": "Vienkārši pateicīgs. Jebkurš bērns, viens vai divi, būtu bijis apbrīnojami. Bet zēns un meitene – ko vēl var vēlēties? Tagad mums ir ģimene, esam četri ar diviem mūsu suņiem."

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Par gaidāmo bērniņu Saseksas hercogi paziņoja šā gada februārī. Šī vēsts sekoja visai drīz pēc tam, kad hercogiene piedzīvoja spontāno abortu 2020. gadā.

Sarunā par grūto pieredzi britu karaļnamā, Megana atklāja, ka pāra tagadējā kopdzīve ir "labāka par jebkuru pasaku, ko jebkad esat lasījuši".

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35