Slavenības
2021. gada 26. februāris, 14:44

Hercogiene Megana kļuvusi glamūrīga un sākusi atdarināt Kimu Kardašjanu

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana (39) pārliecinošiem soļiem dodas sava Holivudas sapņa virzienā. Vispirms viņa atteicās no karalisko pienākumu pildīšanas, bet tagad – arī no agrākā imidža.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Seriāla “Suits” bijusī zvaigzne kopš pārcelšanās no Lielbritānijas uz Amerikas Savienotajām Valstīm stipri izmainījusies. Kalpojot britu karaļnamam, Meganai bija pienākums izskatīties atbilstoši protokolam. Visbiežāk hercogieni varēja redzēta ar gludi iztaisnotiem vaļējiem matiem, “zirgasti” vai glītā mezglā saņemtām cirtām.

Saseksas hercogiene Megana apmeklē dārza svētkus

Princis Harijs un viņa jaunā sieva Saseksas hercogiene Megana pārcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai varētu apmeklēt Bekingemas pils pagalmā ...

gallery icon
37

Pēc pārcelšanās uz Kaliforniju Megana atteicās no agrākajiem ieradumiem. Viņas mati kļuvuši ievērojami garāki un sniedzas teju līdz viduklim. Tas mudina aizdomāties, ka hercogiene, visticamāk, izvēlējusies likt pieaudzētos matus, kā ļoti daudzas Holivudas dīvas un popmūzikas zvaigznes. Laiku pa laikam viņa atgriežas pie ierastajiem matu sakārtojumiem, lai vizuālās izmaiņas nebūtu tik izteikti redzamas. Taču slavenību stilists Džeimss Džonsons uzreiz sapratis, pēc kāda imidža tiecas Megana.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Skaistuma eksperts paziņojis, ka bijusī aktrise par skaistuma etalonu pieņēmusi Kimu Kardašjanu. Megana cenšas iemantot atzinību Holivudā, un realitātes šova zvaigznes atdarināšana nav tikai sakritība. Kima ir viena no ietekmīgākajām mediju personībām, un viņas stils ir labi atpazīstams. Pēc Džeimsa Džonsona domām, hercogiene iedvesmojusies no Kimas stila, veidojot savu vizuālo tēlu nesenākajai saziņai ar sabiedrību.

Māsas Kardašjanas ciemos Armēnijā

Kima Kardašjana ieradusies Armēnijā kopā ar vīru Kanji Vetsu un meitu Nortu, kā arī jaunāko māsu Hloju. Par ģimenes ...

gallery icon
20

“Es domāju, ka daudziem no mums ir nepieciešamas pārmaiņas. Varbūt Kimas tēls ir tieši tas, kā Megana vienmēr vēlējusies izskatīties. Viņa ir kļuvusi ļoti glamūrīga ar Holivudas meikapu un matiem, kas ieveidoti lielās apjomīgās lokās. Jauns, bet pārbaudīts izskats ir labs veids, kā dot par sevi ziņu!” – stilista vārdus citējis izdevums “The Sun”.

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām

Meganas Mārklas garderobe pusotru mēnesi pēc kāzām.

gallery icon
25