Slavenības
2021. gada 26. februāris, 07:07

Džolijas un Pita 14 gadus vecajai meitai jauns sievišķīgs hobijs

Jauns.lv

14 gadus vecā Šilo Džolija-Pita vienmēr bijis visvairāk apspriestais slavenā aktieru pāra bērns. Jau no pirmajām dienām meitenei prognozēja panākumus kā modeļu biznesa, tā aktiermākslas jomā – un daudzi šo nozaru pārstāvji būtu tikai priecīgi palīdzēt meitenei uzsākt savas gaitas.

Andželinas Džolijas meita Šilo deju studijā Losandželosā

gallery icon
4

Jau no agra vecuma Andželinas Džolijas un Breda Pita bioloģiskā meita Šilo devusi priekšroku zēnu drēbēm un pat nodarbojusies ar karatē. Vēl runā, ka viņa vecākiem ģimenē sevi lūgusi uzrunāt vārdā Džeks, un mamma meitas iegribai neesot iebildusi.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Bija laiks, kad ārzemju plašsaziņas līdzekļi rakstīja, ka jauniete jau sen gatavojoties dzimuma maiņai un sākusi lietot hormonus, lai ar pilngadības sasniegšanu varētu veikt operāciju. Tikai beidzamajā laikā aktieru atvase ļoti izmainījusies. Viņa sākusi nēsāt svārkus un pirmo reizi mūžā izaudzējusi garus matus!

Andželinas Džolijas meitai Šilo rozā kedas!

gallery icon
17

Tiesa, Šilo sievišķību iepazīst ļoti pamazām: pēc saspringtajām pozām paparaci fotogrāfijās redzams, ar kādām grūtībām tīņu vecuma meitenei tas viss izdodas. Tāpēc pagaidām viņa dod priekšroku atturīgiem apģērbiem un neeksperimentē ar frizūrām un kosmētiku.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon
19

Taču sievišķība mazpamazām ienāk pusaudzes dzīvē. Tagad Šilo ne tikai sāk izskatīties kā meitene, bet arī cenšas ieviest sev jaunus hobijus.

Internetā nesen nonākusi visnotaļ interesanta fotogrāfija – slaveno aktieru meita nofotografēta vienā no Losandželosas deju studijām. Runa nav par klasisku deju, bet gan par eksperimentālo baleta metodiku ar hiphopa elementiem. Taču galvenais šajā dejas mākslā ir un paliek balets. Tā vien šķiet, ka Šilo vēlas atbrīvoties no saspringuma savā stājā un kļūt daudz graciozāka.

Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šilo

gallery icon
12

Džolijas un Breda Pita meita vairāk līdzinās puisītim

gallery icon
20