Slavenības
2021. gada 9. marts, 06:58

Mašīnā ar čomu. Renārs Zeltiņš un Nauris Brikmanis testē Peugeot Rifter

Jauns.lv

Renārs Zeltiņš & Nauris Brikmanis testē Peugeot Rifter - saimniecisko plašlietojuma auto. 3 ērtas vietas aizmugurē, milzīgs bagāžnieks un pat bīdāmās durvis ar nolaižamiem sānu stikliem. Praktisks un komfortabls.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Noskaties video un uzzini, vai Renārs zina, kādam spiedienam ir jābūt riepās, kad un kāpēc viņš nokārtoja braukšanas eksāmenu, cik viņš soda punktu viņš ir saņēmis par pārkāptajiem ceļu satiksmes noteikumiem, kādu apģērbu Renārs nekad nevilktu un kurš galu galā būs bijis ātrākais braucējs - Renārs, Aivis, Evelīna vai Aija.

Kas ir Mašīnā ar čomu?

“Mašīnā ar čomu” - Nauris Brikmanis uz atklātu sarunu aicināja četrus savus draugus - Aivi Ceriņu, Evelīnu Pārkeri, Aiju Selgu-Brikmani un Renāru Zeltiņu, vienlaicīgi notestējot četrus dažādus automobiļus no auto nomas & līzinga kompānijas SIXT un KIA un Peugeot oficiālā pārstāvja Forum auto – KIA Sorento, KIA X-Ceed, Peugeot e-2008 elektroauto un Peugeot Rifter.

Projekts tapis sadarbībā ar SIXT auto noma un pilna servisa auto līzings & Forum Auto, KIA un Peugeot oficiālo pārstāvi. Video tapuši 2020. gada novembrī, ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus. 

SIXT – īstermiņa auto noma uz 1 dienu, 1 mēnesi vai 1 gadu. Izvēlies un rezervē https://www.sixt.lv

Nepieciešams auto uz 12 mēnešiem vai ilgāk? SIXT Leasing - pilna servisa auto līzings uzņēmumiem no 1 līdz 5 gadiem – https://www.sixt-leasing.lv

📍 Fiksēts maksājums, lej degvielu un brauc! #SIXT

#PilnsServiss #AutoLizings #AutoNoma #KIA #Peugeot #ForumAuto

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās