Slavenības
2021. gada 19. februāris, 11:26

Monarhi nervozē par drīzumā gaidāmo Meganas un Harija interviju

Jauns.lv

Princis Viljams (38) satraucies sava jaunākā brāļa sievas dēļ. Viņam ļoti negribētos no jauna piedzīvot depresiju, kādā iedzīvojās pēc savas mātes princeses Diānas skandalozās intervijas.

Uz prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām ierodas uzaicinātie viesi

Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un apmēram 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no ...

gallery icon
72

Megana un Harijs gatavojas sniegt interviju televīzijā. Viņi piekrituši 90 minūšu ilgai sarunai ar Opru Vinfriju. Šai vēsturiskajai intervijai jānotiek jau mazāk nekā pēc mēneša. Paredzēts, ka pirmā sarunu iesāks māmiņas cerībās esošā Saseksas hercogiene, bet vēlāk piebiedrosies arī karalienes Elizabetes II mazdēls. Bijusī aktrise pastāstīs par savu dzīvi karaļnamā. Britu monarhijas pārstāvji bīstas, ka viņas vārdiem varētu būt nepatīkamas sekas.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

Viljams vairāk nekā pārējie pārdzīvo par Meganas gaidāmo interviju televīzijā. Bērnībā gūtā psiholoģiskā trauma neļauj troņmantiniekam vēsu prātu reaģēt uz brāļasievas lēmumu. Viņa prātā ataust briesmīgas atmiņas par skandālu ap karalisko ģimeni, kāds izcēlās pēc princeses Diānas vēsturiskās intervijas. Princeses atzīšanos žurnālistam Martinam Bašīram par vīra sānsoļiem jaunajam princim bija īpaši sāpīgi dzirdēt.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

“Monarhi sākuši nervozēt par drīzumā gaidāmo Meganas un Harija interviju. Īpaši satraucies ir Viljams. Saseksas hercogu lēmums atsauc atmiņā bēdīgi slaveno interviju ar viņa māti, kas tolaik šokēja visu karalisko ģimeni,” izdevumam “Page Six” norādījis kāds vārdā nenosaukts ziņu avots.

Princese Diāna un princis Čārlzs sadrūmuši

Princese Diāna un princis Čārlzs.

gallery icon
15

Briti, kuri liktenīgajā periodā cītīgi sekoja monarhu liktenim, asi reaģējuši uz pilij pietuvinātās personas vārdiem. Daži atzinuši, ka jūtas ļoti izbrīnīti par Harija uzvedību. Viņi uzskata, ka princeses Diānas jaunākais dēls no jauna riskē izpostīt savstarpējās attiecības ar brāli.

Princese Diāna ar jaunāko dēlu princi Hariju

gallery icon
21

“Saprotams, kāpēc šī intervija ir vajadzīga Meganai, taču kāpēc tur bāžas iekšā arī Harijs?! Vai viņam ir par maz drāmas ģimenē?”, “Protams, ka Viljamam ir grūti akceptēt šādu interviju. Viņa ievainojums vēl nav sadzijis un, visticamāk, nekad nesadzīs. Megana atkal sāpina karalisko ģimeni”, “Nabaga Viljams. Viņam atgādina par to, ko viņš tik ļoti grib aizmirst”, “Harijs pārsteidz ar savu padevību. Sieva viņu groza, kā vien vēlas” – situāciju komentējuši uzticamākie britu karaļnama fani.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27