Slavenības
2021. gada 17. februāris, 09:11

"Trīskāršs prieks!" Harija un Meganas gaidāmā bērna dzimšanas laiks saviļņo fanus

Jauns.lv

Seriāla “Suits” bijusī aktrise gatavojas atkal kļūt par māmiņu. Hercogienes Meganas (39) un prinča Harija (36) otrajam bērnam pasaulē jānāk drīz pēc kāda cita viņu dzīvē svarīga notikuma.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Ziņa par pieaugumu Saseksas hercogu ģimenē atklāta vien Meganas grūtniecības otrajā trimestrī. Par priecīgajiem jaunumiem pāris nolēmis paziņot tik vēlu traģēdijas, ko ģimene pārdzīvoja aizvadītajā vasarā, dēļ. Pērn Megana zaudēja mazuli. Tāpēc pāris tagad vēlējies būt drošs, ka gaidāmā bērniņa veselībai nekas nedraud, pirms dalīties ar jaunumiem ar visu plašo pasauli.

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27

Saseksas hercogiem tuvi draugi apgalvo, ka Megana neuztraucas par jauno grūtniecību, lai gan tik nesenā pagātnē ir piedzīvots spontānais aborts. Viņa cenšas saglabāt optimistisku noskaņojumu un izbaudīt šo īpašo savas dzīves periodu. Pozitīva attieksme labi ietekmē topošās māmiņas veselību.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

“Megana jūtas brīnišķīgi. Viņa ir laimīga, ka mazajam Ārčijam būs brālītis vai māsiņa. Viņai ar Hariju ir septītajās debesīs no laimes. Otrs bērns bija sens viņu sapnis,” pastāstījis vārdā nenosauktais paziņa.

Hercogiene Megana ar dēlu un auklīti Keiptaunas lidostā

gallery icon
5

Viņš arī izpļāpājies par prognozēto dzemdību laiku. Saseksas hercogi cer pasaulē sagaidīt jauno ģimenes locekli jau drīz pēc Ārčija otrās dzimšanas dienas nosvinēšanas. “Megana palika stāvoklī aizvadītā gada rudenī. Mazulis nāks pasaulē pavasara nogalē,” zinātāja vārdus citē žurnāls “Us Weekly”.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Saseksas hercogu pāra fani ir priecīgi par šiem jaunumiem. Meganas un Harija pirmais bērns piedzima 6. maijā. Daudziem aizkustinošs šķiet fakts, ka Saseksas hercogu pāra abu bērnu dzimšanas datumi būs tik tuvu viens otram. Turklāt 19. maijā Saseksi paši svin savu kāzu gadadienu.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

“Jau pavisam drīz!”, “Mazo Saseksu mēs gaidām ne mazāk, kā viņi paši!”, “Meganai un Harijam tas būs trīskāršs prieks! Vispirms viņi nosvinēs Ārčija dzimšanas dienu un kāzu gadadienu, bet pēc tam viņiem piedzims otrs mazulis!”, “Cik brīnišķīgi! Pavasaris hercogiem it pats laimīgākais laiks!”, “Trīs svētki vienā mēnesī – tas ir spēcīgi! Priecājos par Meganu un Hariju!” – raksta Saseksas hercogu pāra fani.

Megana Mārkla vienmēr glāsta savu grūtnieces vēderiņu

gallery icon
30