Slavenības
2021. gada 16. februāris, 07:17

Harija "netīrās" basās kājas kaitina fanus - viņi iesaka princim nopirkt kurpes

Jauns.lv

Prinča Harija un hercogienes Meganas fani neskopojās ar sirsnīgiem apsveikumiem jau tūlīt pēc tam, kad pāris svētdien ar romantiskas melnbaltas fotogrāfijas palīdzību paziņoja par gaidāmo ģimenes pieaugumu. Taču apsveikumi nebija vienīgais, ko fani vēlējās nodot topošajiem vecākiem.

Daudziem piekasīgi noskaņotajiem interneta lietotājiem neiepatikās Harija basās kājas šajā fotogrāfijā, un daži komentāros ieteikuši princim “nopirkt kādu kurpju pāri”.

Princis Harijs un basas kājas

gallery icon
14

Saseksas hercogu pāris par gaidāmo otro bērniņu paziņoja sociālajos tīklos, publiskojot melnbaltu fotogrāfiju, kurā labi redzams Meganas augošais vēderiņš. Pāris attēlā apsēdies pagalmā zem koka un Megana guļ zālītē, galvu ielikusi vīram klēpī. Princim fotogrāfijā ir basas kājas, kas daudziem kritizētājiem šķitušas “netīras”, par ko viņi nav kautrējušies publiski aizrādīt.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Taču, visticamāk, tas ir melnbaltā foto filtrs, kas ēnas padara dramatiskākas un kāju pēdām liek izskatīties kā netīrām.

Kāds no faniem “Twitter” raksta: “Apsveicu Hariju un Meganu… bet nopietni, vai bija vajadzīgs rādīt Harija basās kājas?”

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

“Manuprāt, Harijam vajadzēja nomazgāt kājas… Citādi lieliska bilde,” piebalsoja otrs.

“Atvaino, Harij, ja ir kaut kas tāds, ko cilvēki vēlas redzēt vismazāk … tās ir basas vīrieša kājas. Ja vien tās nav radījis pats Mikelandželo,” pamācīja trešais.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

“Kādam jānopērk Harijam kurpes. Akkkk, šīs pēdas.”

“Labi, es būšu tas, kurš to pateiks. Ja es vairs nekad neredzēšu prinča basās kājas, arī tad būs jau par daudz.”

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Pāris par gaidāmo otro mazuli paziņoja Valentīndienā. “Mēs varam apstiprināt, ka Ārčijs būs lielais brālis,” Meganas un Harija vēstījumu nodeva viņu pārstāvis. “Saseksas hercogs un hercogiene ir ļoti saviļņoti un priecīgi par gaidāmo otro bērnu.”

Priecīgo ziņu komentējis arī Bakingemas pils pārstāvis: “Viņas Majestāte, Edinburgas hercogs, Velsas princis un visa ģimene ir ļoti priecīga un vēl viņiem visu to labāko.”

Megana Mārkla vienmēr glāsta savu grūtnieces vēderiņu

gallery icon
30

Fotogrāfiju uzņēmis abu draugs Misans Harimans.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" viņš raksta: "Meg, es biju tavās kāzās, lai redzētu, kā šis mīlasstāsts sākās. Un man ir prieks iemūžināt, kā tas aug. Apsveicu Saseksas hercogu un hercogieni ar šo priecīgo ziņu!"

Hercogiene Megana un princis Harijs ierodas Austrālijā: pirmie foto pēc ziņas, ka pāris gaida pirmdzimto

gallery icon
7