TV
2021. gada 4. februāris, 12:12

Tas tiešām noticis! Magone Šutoviene asarām acīs poš vīru tālajā ceļā - Žanis dodas peļņā uz ārzemēm

Jauns.lv

Attālums stiprina attiecības, vai gluži otrādi – šķir un rada milzu plaisu? Šādu jautājumu par notikumiem "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Magones Šutovienes dzīvē nu varēs uzdot ne viens vien skatītājs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Populārās dzejnieces dzīvē sācies jauns un izaicinājumiem pilns posms - lai arī nelabprāt, Magone tomēr ļāvusi vīram īstenot ilgi loloto ieceri un doties peļņā uz ārzemēm. Tas nozīmē, ka nu izdarīgajai saimniecei visas rūpes par bērniem, saimniecību un mājas soli nāksies iznest uz saviem pleciem, kamēr vīrs strādās un dzīvos tālu no ģimenes.

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē.

gallery icon
8

Magone, kā jau radoša personība, uz šo vīra lēmumu spēj paraudzīties ne tikai kā papildus slogu, bet arī kā iespēju: “Nu, ko darīs, pienāk tāds pārbaudes eksāmens, kā saka, tām attiecībām. Varbūt vispār jēgai par dzīvi kā tādai. Varbūt tā mums abiem ir kļūda – kas to zina? Būsim tagad šķirti un varēsim no malas redzēt savas attiecības, mīnusus un uzlabojumus. Varbūt izdomās vispār – tu traka vai kāda, nafig man tevi," spriež Magone.

Taču, lai arī šova zvaigzne iepriekš izteikusies, ka saprot un respektē vīra vēlmi, šķiršanās brīdī neiztiks bez rūgtām asarām – raudās kā Magone, tā arī pats Žanis. “Ir skumjas, ir asaras, bet ir jāatlaiž. Aiziet tas otrs un tu viņu palaid. Tad jau redzēs, kā būs. Gaidīsim pie Gaujas, kad ievas ziedēs,” raudot sacīs Magone. Tāpat viņa bildīs: “Dzīvu pavadīt reizēm vēl briesmīgāk kā beigtu. Bet nu ir, kā ir, – tiksim arī šitiem sūdiem pāri. Nekad man mūžs kā sviestmaize nav bijis, tāpēc nav te ko daudz pinkšķēt. Slauku asaras un eju tālāk pa dzīvi. Bērni gaida, darbs gaida, zvēri grib ēst. Magone, davai – jaunu bildi iekšā un maucam!”

Arī Žanis ir pārliecināts – sieva tiks ar visu galā: “Iekšēji ir trauksme, taču vairāk par savējiem, jo pirmo reizi braucu tik tālu prom. Magone tiks galā, pieaudzis cilvēks. Viņai lielas izvēles nav – ir jārūpējas, jāpieskata un jāmīl bērni. Bet es celšu ģimenes finansiālo stāvokli,” pirms tālā ceļa apņēmības pilns sacīs Žanis.

Kā tālāk risināsies notikumi Šutovu sētā? Vai laulātajiem izdosies tikt galā ar attāluma un dzīves mestajiem izaicinājumiem? To lūkosiet šovā "Slavenības. Bez filtra".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās