Trakā pasaule
2021. gada 4. februāris, 06:55

Britnija Spīrsa sniedz emocionālu paskaidrojumu par saviem dīvainajiem vēstījumiem soctīklos

Jauns.lv

Popzvaigzne Britnija Spīrsa (39) publiskojusi mīlīgu selfiju. Viņa arīdzan paskaidrojusi, kāpēc pēdējā laikā sociālajos tīklos publiskojusi tik savādus vēstījumus, kā arī atbildējusi naidīgi noskaņotajiem interneta lietotājiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Savulaik par popmūzikas princesi dēvētā amerikāņu dziedātāja pēdējā laikā sociālajos tīklos publisko nelielus video, kuros nofilmēta dejojam. Mūziķe uzstāda kameru tukšā istabā, ieslēdz iemīļotu mūziku un ritmiski kustas, izbaudot ikkatru savu kustību. Taču popzvaigznes fani raizējas par Britniju. Pērn viņai tā arī neizdevās atbrīvoties no tēva Džimija Spīrsa aizbildnības, kas ilgst jau vairāk nekā 12 gadu garumā. Savukārt aktrises karjera ir iestrēgusi uz vietas. Muzikālajā jomā Britnija jau sen nav radījusi nekā jauna.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon
12

Redzot fanu raizes, kas izteiktas komentāros, dziedātāja nolēmusi nomierināt satrauktos prātus. Britnija paskaidrojusi savu neseno vēstījumu saturu, kas daudziem “no malas” šķitis satraucošs un dīvains. Izrādās, ka viņa tikai neseko līdzi jaunākajām modes tendencēm. “Es cenšos iemācīties lietot tehnoloģijas šajā tehnoloģiju apsēstajā paaudzē… Bet es būšu godīga: es tās ienīstu! Tātad… ja mani ieraksti nav perfekti… es tos veidoju prieka pēc! Ja jūs domājat, ka dejojot man vajadzētu izskatīties kā uz žurnāla vāka... Atvainojiet, tā tas nenotiek, ” paskaidrojusi Spīrsa.

Fani emocionāli reaģējuši uz Britnijas sniegto paskaidrojumu. Vairāki uzskata, ka vēstījumus dziedātajās vietā patiesībā raksta viņas mīļotais vīrietis Sems Asghari. “Tu drīz tiksi no turienes ārā, Britnij!”, “Paldies par atbildes reakciju, Sem”, “Mēs šo fotogrāfiju esam redzējuši jau neskaitāmas reizes!”, “Mēs mīlam tevi, karalien! Es ceru, ka tev viss ir labi”, “Britnij,  mums patīk tavas dejas. Tā ir tava drošība”, “Tu esi nevainojama!”, “Mēs visi zinām, ka vēstījumus neraksta Britnija”, “Atkal vienādas bildes”, “Viņa aizvien nēsā šo topiņu?”, “Mazulīt, neraizējies. Lai ko tu darītu, tu esi brīnišķīga” – komentējuši dziedātājas talanta cienītāji.