Slavenības
2021. gada 22. janvāris, 08:54

Dženifera Lopesa atbildējusi uz apvainojumiem, ka aizraujas ar botoksa injekcijām

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (51) atklāti izteikusies par skaistuma injekcijām un plastiku. Latino dīva parādījusi savu ārieni bez dekoratīvās kosmētikas.

Dženifera Lopesa sevi nofotografējusi vannasistabā kosmētiskās procedūras laikā. Dziedātāja bija ģērbusies melnā peņuārā un matus saņēmusi mezglā galvas vidū. Popzvaigzne tuvplānā parādījusi sevi bez dekoratīvās kosmētikas.

Lopesa atrādījusies, kā izskatās pēc pašas radītā zīmola kosmētiskās maskas uzklāšanas. Dziedātāja ar sajūsmu vērās uz sevi spogulī, norādot, ka ir apmierināta ar galarezultātu. “Mana āda ir tik gluda un mirdz! Desmit minūšu laikā desmit gadi ir kā pazuduši,” jūsmoja popdīva.

Dženifera Lopesa “American Music Awards” ceremonijas vakarā 2020. gada novembrī

gallery icon
24

Aplūkojot šo video, daudzi fani pauduši aizdomas, ka zvaigzne mānās. Viņi ir pārliecināti, ka dekoratīvā kosmētika nebūt nav noteicošā, par savu jaunavīgo izskatu dziedātājai esot jāpateicas “skaistuma injekcijām”. “Tev sejā ir filleri”, “Visu cieņu, taču neviena maska nepadarīs sejas ādu tik gludu. Nemānīsim paši sevi. Tie ir botoksa un plastikas ķirurģijas nopelni”, “Jūsu uzacis un piere pat nepakustas, kad cenšaties paust savas emocijas. Jūsos ir botokss, turklāt tonnām. Par to nav jākaunas, tikai atzīstiet to,” – savas domas izteikuši Dženiferas Lopesas interneta bloga sekotāji.

Dženifera Lopesa mācās dejot pie stieņa

gallery icon
34

Atbildot uz fanu kritiku, popzvaigzne norādījusi, ka nekad nav izmantojusi tik radikālas skaistuma noturēšanas metodes. “Sasmīdinājāt! Atzīstos, ka tā ir mana dabiskā āriene! Saku jau 500 miljono reizi, ka nekad neesmu lietojusi botoksu, veikusi injekcijas vai operācijas!” – apzvērējusi Lopesa.

Dženifera Lopesa " Versace" skatē Milānas modes nedēļā pavasaris/vasara 2020

gallery icon
5

Dziedātāja ieteikusi pamēģināt kosmētiskos līdzekļus, ko piedāvā viņas zīmols, kā arī piebildusi, ka noskaņojums atspoguļojas ārienē. “Lūk, vēl viens skaistuma noslēpums. Centieties vairāk priecāties un būt pretimnākošāki, uzlabojot noskaņojumu arī citiem. Netērējiet laiku dzēlīgām piezīmēm. Tas palīdzēs jums palikt jauniem un skaistiem. Sūtu jums savu mīlestību,” piebilda māksliniece.

Gadiem pār viņu nav varas: Dženifera Lopesa un viņas perfektais augums

gallery icon
24