Trakā pasaule
2021. gada 17. janvāris, 18:45

Viens no Krievijā skandalozākajiem un soctīklos aprunātākajiem pāriem sagaidījis pasaulē mazuli

Jauns.lv

Krievijas influencere Marina Balmaševa un viņas partneris Vladimirs pasaulē sagaidījuši pirmdzimto meitiņu, ziņo ārvalstu tabloīdi. Marina par soctīklu slavenību kļuva laikā, kad dokumentēja savu svara zaudēšanas procesu, tomēr vēl atpazīstamāka viņa kļuva tad, kad atzinās, ka uzsākusi attiecības ar savu kādreizējo audžudēlu.

Sieviete sabiedrību šokēja pagājušā gada maijā, pēc tam, kad publicēja bildi no pagātnes, kurā redzama kopā ar savu 7 gadus veco audžudēlu. Tolaik Marinai bija 22 gadi. Blakus sieviete pievienoja fotogrāfiju no tagadnes, kurā atklāja, ka tolaik mazais puika nu ir viņas līgavainis. "Tu nekad nevari zināt, kā izvērtīsies tava dzīve, un kad tu satiksi cilvēku, kurš liek tev smaidīt," pie bildes raksta sieviete.

Marina reiz bija precējusies ar par viņu 10 gadus vecāko Alekseju. Abi kopā adoptējuši 5 audžubērnus un audzinājuši arī Alekseja dēlu Vladimiru. Pēc 13 laulības gadiem pērnā gada sākumā viņu attiecības izjukušas, un sieviete uzsākusi attiecības ar 20 gadus sasniegušo Vladimiru.

Kā vēlāk krievu televīzijas šovā “Tiešais ēters” sacījis Aleksejs, viņš par Marinas un sava dēla attiecībām uzzinājis pēc tam, kad dzirdējis abus nodarbojamies ar seksu ģimenes mājā. “Vienu nakti es nevarēju aizmigt, kad dzirdēju viņus nodarbojamies ar seksu. Tad es sapratu, ka Marina krāpj mani ar manis paša dēlu. Pēc pāris minūtēm viņa atnāca un apgūlās man blakus. Tajā naktī es viņai neko neteicu,” krievu televīzijas šovā “Tiešais ēters” sacījis vīrietis.

Pagājušā gada jūnijā Marina atklāja, ka ir stāvoklī. Pirms pāris dienām sieviete "Instagram" ievietojusi attēlu, kurā redzama ar jaundzimušo meitiņu.

Jaunais tēvs Vladimirs dzemdību laikā neesot bijis klāt, iespējams, Covid-19 ierobežojumu dēļ.

Kopš dzemdībām abi esot "svētlaimē". 

Marina kādā Krievijas TV šovā atklājusi, ka kopā ar bijušo vīru Alekseju nav jutusies laimīga, un tieši tādēļ pieņēmusies svarā. Ar Vladimiru viss esot citādi. "Es vairs nejūtos kā novecojusi sieva, kurai jādara mājas darbi. Viņš liek man justies kā jaunai un laimīgai meitenei," atklāj Marina. Viņa neuztraucoties, ka Vladimirs reiz viņu varētu pamest jaunākas sievietes dēļ.

Jauno attiecību laikā Marina nometusi 60 kilogramu liekā svara.

Sieviete arī neslēpj, ka Vladimira dēļ ir veikusi plastiskās operācijas, lai izskatītos jauneklīgāka, tomēr ar kosmētiku Marina neaizraujoties.

Daudzi cilvēki Krievijā nosodījuši šīs attiecības, saucot šādu attiecību modeli par "anomālu".