Slavenības
2021. gada 17. janvāris, 08:57

Mājkalpotājai, kas nostrādājusi pie estrādes karaļa 30 gadu, Filips Kirkorovs aizliedzis bilst kaut vārdu par viņu

Jauns.lv

53 gadus vecais krievu estrādes spīdeklis Filips Kirkorovs ir ļoti neapmierināts ar savas bijušās mājkalpotājas – 80 gadu vecās Ludmilas Dorodnovas – atklāsmēm. Dziedātājs piespiedis bijušo ilggadējo darbinieci turpmāk klusēt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Filips Kirkorovs laika posmā no 1993. gada līdz 2009. gadam

gallery icon
129

Pati zināmākā mājkalpotāja Krievijā vispirms strādāja pie primadonnas Allas Pugačovas, bet pēc tam 30 gadu pie viņas bijušā vīra Filipa Kirkorova. Ļusja, kā draudzīgi viņu uzrunā krievu šovbiznesa zvaigznes, pieredzējusi Pugačovas un Kirkorova mīlas romāna uzplaukumu, kā arī citus svarīgus notikumus viņu dzīvēs. Taču pagājušā gada decembrī par krievu popmūzikas karali dēvētais Kirkorovs nolēmis: Dorodnovai ir laiks doties pensijā.

Ludmila paviesojusies sarunu šovā, kur pastāstījusi par savas atlaišanas iemesliem. Mākslinieks esot ievērojis, ka viņa izpalīdzei ir problēmas ar veselību, kas izskaidrojamas ar kundzes cienījamo vecumu. Kirkorovs atteicies publiski komentēt Ļusjas tālāko likteni. Taču dziedātājs piebildis, ka bijušajai mājkalpotājai nav iemesla apvainoties. Kirkorovs Dorodnovai izmaksājis dāsnu atlaišanas pabalstu, ar kuru viņai pietiks, lai labi dzīvotu vēl nākamos desmit gadus.

Kļuvis zināms, ka Kirkorovs bijušajai darbiniecei uzstādījis noteikumus – pārtraukt atklātās sarunas televīzijā. Ļusja nav tam iebildusi. Tagad viņai bail izteikties par Kirkorovu, pat runājot pa tālruni.

Filips Kirkorovs ar bērniem Grieķijā un Turcijā 2020. gada vasarā un rudenī

gallery icon
57

“Es tagad par šīm tēmām neizsakos vispār. Tikai ar savējiem pārrunājam. Neraizējieties, ar mani viss ir kārtībā. Es zinu, ka viņš ir ļoti labi par mani izteicies. Un arī es par viņu neko sliktu neesmu teikusi. Turklāt pārraide, kurā piedalījos, visiem patika. Vairāk es neko neteikšu,” izdevumam “Собеседник” norādījusi Ludmila Dorodnova.

Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2020. gadā

gallery icon
75

Lai gan Ludmila vairs nestrādā pie Filipa Kirkorova, nesen viņa ar īpašu sirsnību atsaukusies par viņu. Sieviete visu mūžu rūpējusies par viņu kā dēlu, tāpēc nav padomājusi par saviem pašas bērniem. Ar Ļusju draudzīgas attiecības aizvien uztur arī Alla Pugačovas meita Kristīna Orbakaite. Popdīva ar prieku uzņem viņu ciemos. Viņu priecājas redzēt arī dziedātājas jaunākā meita - astoņus gadus vecā Klaudija, kuru ģimenē dēvē par Klāvu.

Filipa Kirkorova koncerts "Arēnā Rīga"

2016. gada 29. martā „Arēnā Rīga” notika Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova koncerts, kurā Filips izteica frāzes latviešu valodā.

gallery icon
29
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās