Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon
18
Slavenības
2021. gada 16. janvāris, 06:17

Harijs un Megana pārsteidz hercogieni Ketrīnu ar savām dāvanām

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna ļoti priecājās par Saseksas hercogu atsūtītajām dāvanām viņai 39. dzimšanas dienā. Radinieki bija gudri izplānojuši, kā prinča Viljama (38) sieva saņems viņu dāvanas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Savstarpējās attiecībās britu karaliskajā ģimenē uzlabojas. Par to liecina arī prinča Harija un hercogienes Meganas nesenā rīcība. Karaļnamu pametušais pāris no sirds iepriecinājis hercogieni Ketrīnu viņas dzimšanas dienā. Viņi sagādāja Kembridžas hercogienei patīkamu pārsteigumu, nolemjot savas dāvanas pasniegt pašas pēdējās.

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon
16

Meganas un Harija atsūtīto apsveikuma kartīti un dāvanas Ketrīna savā dzimšanas dienā ieraudzīja tikai pēc tam, kad ar video zvana palīdzību jau bija aprunājusies gan ar savu mammu, gan vīra vecmāmiņu karalieni Elizabeti II. Ketrīna jutusies pārsteigta par vīra brāļa ģimenes jauko žestu.

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
22

“Tas bija patīkams pārsteigums. Ketrīna necerēja neko saņemt no pāra. Dāvanas viņu ļoti pārsteidza,” izdevumam “Us Weekly” pastāstījis kāds karaļnamam tuvs cilvēks.

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon
21

Kembridžas hercogiene esot izteikusi cerību drīz redzēties ar Meganu un Hariju. Viņa esot aizmirusi visus aizvainojumus, kas saistās ar bēdīgi slaveno “Megxit”. Tagad viņai gribas pēc iespējas ātrāk atkal satikt Saseksu pāri. Plānots, ka Harijs un Megana varētu ierasties Lielbritānijā šā gada vasarā, lai būtu kopā karalienes oficiālās dzimšanas dienas svinībās, kā arī atzīmētu Viņas Majestātes prinča Filipa 100. dzimšanas dienu. Lai gan nav zināms, vai koronavīrusa pandēmijas ierobežojumu dēļ tas varēs notiks, vairāki britu karaliskās ģimenes fani jau pauduši savu negatīvo nostāju pret Harija un Meganas ierašanos apciemot ģimeni.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Karaļnamam pietuvinātas personas atklājušas, ko Ketrīnai dzimšanas dienā uzdāvinājis viņas vīrs. Princeses Diānas vecākais dēls mīļotajai pasniedzis auskarus ar briljantiem un safīriem. Ketrīna jutusies ļoti, aizkustināta. Viņai ļoti patīk safīrs. Tas, ka Viljams par to ir atcerējies, Ketrīnai esot bijusi pati lielākā dāvana.

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
39

Savu 39. dzimšanas dienu Kembridžas hercogiene nosvinējusi ļoti pieticīgi. Koronavīrusa pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ Ketrīna nerīkoja plašas svinības, bet gadadienu atzīmēja klusu tikai ģimenes lokā. Viljama un Harija izlīgums hercogienei ir kā vēl viena dāvana. Viņu tas ļoti iepriecina. Pēc nepilna gada abi brāļi sākuši atkal sazināties. Svētku laiks abus jaušami satuvinājis.

Karaliene Elizabete II pirmo reizi satiek ģimeni kopš pandēmijas sākuma. 2020. gada decembris

gallery icon
27
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās