foto: Publicitātes
Dāmām, kas vēlas iekarot Laura Dzelzīša sirdi, nāksies pagaidīt. Šova "Vecpuisis meklē līgavu" filmēšana atcelta
Lauris Dzelzītis.
TV
2021. gada 8. janvāris, 13:22

Dāmām, kas vēlas iekarot Laura Dzelzīša sirdi, nāksies pagaidīt. Šova "Vecpuisis meklē līgavu" filmēšana atcelta

Jauns.lv

Novembrī parādījās ziņa, ka kanālā TV3 un platformā "Go3" jau decembrī startēs jauns šovs “Vecpuisis meklē līgavu”, kur pieci vecpuiši, tostarp arī aktieris Lauris Dzelzītis, tiksies ar izraudzītajām līgavām - dosies kopīgos randiņos, izbraucienos, taču līgava atradīsies aiz maskas, tādējādi vecpuisim nāksies iepazīt personību un raksturu, nevis izskatu. Decembris galā, šova nav, un nu zināms - tā filmēšana uz nenoteiktu laiku atcelta.

"Ņemot vērā aizvien pieaugošos Covid-19 infekcijas izplatības riskus un pagarināto ārkārtas stāvokli Latvijā, ir nolemts kanāla TV3 iepazīšanās šova “Vecpuisis meklē līgavu” filmēšanu pārcelt uz nenoteiktu laiku, jo realizēt šovu atbilstoši tā formātam ar spēkā esošajiem ierobežojumiem nav iespējams," portālu Jauns.lv informēja "TV3 Group” komunikācijas vadītāja Latvijā Alise Mališko, piebilstot, ka "šova filmēšana tiks uzsākta, vadoties pēc epidemiologu ieteikumiem un valstī noteiktajiem ierobežojumiem".

"Šī gada pavasara sezonā kanālā TV3 attiecību šovu cienītājiem piedāvāsim skatītāju iemīļotā iepazīšanās šova “Nākamā pietura: Mīlestība” otro sezonu, kuras laikā “aklos” randiņus piedzīvos pāri no visas Latvijas!" skatītājus cenšas iepriecināt Mališko.

TV šova "Vecpuisis meklē līgavu" dalībnieki

TV šova “Vecpuisis meklē līgavu” dalībnieki.

gallery icon
23

Kā jau ziņots, bija paredzēts, ka jaunajā iepazīšanās šovā pieci vecpuiši - aktīvais Kristaps, motociklists Nauris, uzņēmējs Artūrs, mākslinieks Jānis un aktieris Lauris - meklēs sev līgavas. Puišiem pie izredzētajām palīdzētu tikt mentori - divi attiecību eksperti, kuri starp visām dāmām izvēlētos četras potenciālās līgavas kandidātes. Izvēlētās meitenes pārceltos uz dzīvi viesnīcā, no kurienes arī dotos uz randiņiem ar izvēlēto vecpuisi. Meiteņu sejas būtu slēptas aiz maskām, tādēļ vecpuisis iepazītu meitenes personību, neredzot viņas seju.