Slavenības
2021. gada 6. janvāris, 09:19

Princis Harijs sadusmojis brāli Viljamu ar viņu mātes labā vārda izmantošanu

Jauns.lv

Princis Harijs (36) jau atkal nonācis nepatīkamā situācijā. Saseksas hercoga rīcība sadusmojusi viņa vecāko brāli - Lielbritānijas troņmantinieku princi Viljamu (39).

Princese Diāna ar jaunāko dēlu princi Hariju

gallery icon
21

Harijs un Megana iepazīstinājuši ar savas jaunizveidotās labdarības organizācijas “Archwell” mājaslapu. Saseksas hercogu pāris tajā uzrakstījuši kopīgu vēstuli ar veltījumu 2021. gadam, kurā pauž cerību kopīgiem spēkiem veidot labāku pasauli.

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

gallery icon
20

“Es esmu savas mātes dēls. Un es esmu mūsu dēla māte. Kopā mēs iepazīstinām jūs ar “Archwell”. Mēs ticam labākajam, kas piemīt cilvēcei. Jo mēs esam redzējuši labāko, kas ir cilvēkos. Mēs esam pieredzējuši līdzjūtību un laipnību, kā no mūsu mātēm, tā svešiniekiem,” teikts hercoga un hercogienes vārdā. Mājaslapā publicētas arī divas fotogrāfijas. Vienā no tām Harijs ir redzams bērnībā kopā ar mammu princesi Diānu, otrā – Megana ar savu mammu Doriju Reglendu.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27

Princi Viljamu šāda brāļa rīcība sadusmojusi. Princeses Diānas vecākais dēls uzskata, ka Harijs savtīgos nolūkos izmanto mātes ikonisko tēlu. Šajā attēlā Harijs ir redzams mammai uz pleciem. Fotogrāfija uzņemta 1986. gadā.

“Domāju, ka Viljamu nopietni satrauc, ka Harijs izmanto Diānas tēlu saviem mērķiem, iepriekš ar viņu neapspriežoties. Nedomāju, ka viņš būs priecīgs, ja Harijs turpinās aktīvi izmantot Diānas ikonisko tēlu. Ļoti zīmīgi, ka Harijs nosauca sevi par “savas mātes dēlu” un nepieminēja tēvu,” karaļnama eksperta Fila Dampjēra viedokli citē portāls “Daily Mail”.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Abu prinču attiecības ievērojami saasinājās līdz ar Meganas ienākšanu Harija dzīvē. Vecākais brālis uzskatīja, ka mazais brālis pārāk sasteidz notikumus, cenšoties pēc iespējas ātrāk apprecēties ar bijušo amerikāņu aktrisi.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Britu karaļnama mantinieka raizes bija pamatotas: Harija un Meganas lēmums par aiziešanu no karaļnama apstiprināja Viljama ļaunākās bažas. Meganai tā arī neizdevās atrast kopīgu valodu ar hercogieni Ketrīnu.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25